[本港新聞評論] 【逃犯條例】何君堯籲630 撐警反暴力

暴民呀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
屌喇星,你地自己人都面懵懵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poonhk 於 2019-6-18 10:50 PM 發表

香港係法治社會,如果你認為法律係極權或者無意守法相信地球無幾多適合你,而家利比亞政局未係幾穩定,推薦你移民
伊拉克或印度有民主, 都岩佢移民

回覆 引用 TOP

已經準備好一億cash每個出席者可袋$1000,到時去政總收

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。

https://static.stheadline.com/sthead ...
河妖有幾多筆直……?……
一億定十億…………?……

回覆 引用 TOP

講真就算支持都唔會上街啦,好撚得閒?唔洗返工搵食,反對又上,支持又上,悶唔悶呀,咩年代呀?諗下用並他方法仲好,一定要上街?

回覆 引用 TOP

你哋肯出錢嘅話我肯定會出嚟

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:18 PM 發表

叫別人包容外來人,包容本地人,玩什麼把戲?利申:岐視外來人。
就係因不公平,呢個都係中港矛盾其中一主要原因

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-6-18 10:50 PM 發表

人數任差佬講,塞爆一個球場咪當3百萬人囉。
民陣終於揭開左6月9日的103萬人及6月16日200萬人的計算公式!

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-6-18 11:03 PM 發表

叫埋你阿媽出黎
你系米冚家都出先?🤭

伍毛害人 影響蒼生!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
得個一千幾百人就扮五百萬沉默的大多數
知道羞恥嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mib04 於 2019-6-18 11:01 PM 發表

幾錢一工
沒三萬就不考慮了,但個offer 有29500都ok,

回覆 引用 TOP

係咪撐警遊行呀,我一家3口出嚟呀

主題標籤 #何君堯 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。