• 瀏覽: 210,076
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
+179
引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:10 AM 發表

住公屋又好無家可歸又好 自由就係好 睇住惡法通過唔到就係最好
死藍屍知你地唔甘心=] 不過唔好忘記你地既同777既初心 希望初心惡法會重見天日 ...
咁即係政府資助你啦咁叻仔,唔好要仆街政府的福利,去訓街。 藍屍正仆街,我都說了唔係籃/黃,我剩係來玩九你

提示: 違規內容已被屏蔽
何君妖係小人性格

引用:
原帖由 60后 於 2019-6-19 12:53 AM 發表

系呀,假新聞黎架,條街企滿人系key上去的,滿意未?
今次條街 咁多人好多都唔係黃狗。。係受騙的香氣人。。。反水貨 搞人鋪頭  打呀婆呀伯  可能係大陸屈9你班黃畜tim la... 比d賤畜控制到立法會。。香港進入黑暗時代不遠了   狗頭人身。隻隻畜生 只識日屌夜屌。

引用:
原帖由 mah49 於 2019-6-18 11:01 PM 發表
有2萬人去,
黑警老吹20萬

警察都會家人,不過會唔會同呢班怪形怪相既蝗一齊行就唔知,我就唔會,費時人地以為我同佢地一樣有缺陷

引用:
原帖由 centre 於 2019-6-18 11:03 PM 發表
唔會去,但選舉時會投給泛民對家。
你識嘢,費事比人放飛機

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:14 AM 發表

SO?你班死藍屍夠話太古廣場示威者抵死喇
條港女都ON9既 應該同大陸仔拍拖 咪唔會比人殺囉
You fcuking moron.

引用:
原帖由 cyrusp 於 2019-6-19 12:55 AM 發表

法律 枷鎖邊個想多,但人就係咁犯賤,無就為非作歹,文明亦係建立法律 秩序之上才能穩健
大陸既文明建立係司法不獨立上

好期待.

日行夜行有得分咩?小學雞玩鬥吹雞鬥人多?

還市民一個清靜,警察都要休息架,煩少陣啦 

引用:
原帖由 秋天雀躍的叔叔 於 2019-6-19 12:56 AM 發表
我先唔去!

因為暴徒肯定派出大量攝影人去點相然後逐個起底,然後在網上欺凌!

我D小市民,點夠膽去得罪暴徒啊!
🤭呢個咪香港政府 無9屎用。。以前都會管下呢班人。。依家由9佢地4圍hack。。。係美國 比fbi爆左門 用狗鏈拖走左好耐

引用:
原帖由 遊鯤 於 2019-6-18 11:12 PM 發表

吾乃正常人一個,
謝絶一切政治集會。
小心砌你暴動罪

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:14 AM 發表

SO?你班死藍屍夠話太古廣場示威者抵死喇
條港女都ON9既 應該同大陸仔拍拖 咪唔會比人殺囉
當一個人死意已決,實在無辦法阻止。
有一個案,係個犯用洗手盤的水龍頭綁住用衫造成的「繩」吊頸自殺。
佢成功左。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]