• 瀏覽: 210,179
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
+179
引用:
原帖由 中環CEO 於 2019-6-19 01:04 AM 發表

我不籃不黃,不過睇住你條窮L好開心
一齊玩𨳊佢

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:03 AM 發表

香港係自由社會 我發表意見唔要任何人保護
相反班死藍屍鍾意幾個圍我 但我理解
始終初心惡法過唔到佢地會傷心
冇辦法!你唔明民主自由真諦.

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表
上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。

https://static.stheadline.com/sthead ...
周星馳拍豬籮紀續集唔洗搵臨時演員,通常撐政府嗰班人全部跛手跛腳,三尖八角,畸呢怪,老弱殘兵,怪形怪相,全部好似智障,個個等遊行完去食一餐,因為個個都食唔飽
何君堯唔會咁蠢攞架嚟丟,八百人都未必吹到,吹到都未必行到,個個老弱殘兵,仲有大陸金主個個都驚送中加上大陸經濟唔好,今期無老板

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-6-19 01:08 AM 發表

一齊玩𨳊佢
係公屋有政府補助,又𨳒政府,心理不平衡應該的。

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-6-19 01:05 AM 發表

住公屋?
住公屋又好無家可歸又好 自由就係好 睇住惡法通過唔到就係最好
死藍屍知你地唔甘心=] 不過唔好忘記你地既同777既初心 希望初心惡法會重見天日

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 10:43 PM 發表
好嘢,80萬人上街,比啲人睇咩叫主流民意
8百都唔知有無

呢條何君妖才是真正嘅鬼,等同明朝嘅宦官

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-6-19 01:08 AM 發表

一齊玩𨳊佢
條儍能好玩

呢班柒頭丶有心就由維園行到警察總部啦!

三仠都唔知有冇

引用:
原帖由 mah49 於 2019-6-18 10:46 PM 發表
岩啊, 叫班愛國人士出黎,
有2萬當你贏

攞架嚟丟,何君狗實縮沙

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2019-6-19 01:09 AM 發表

冇辦法!你唔明民主自由真諦.
可能住北韓同強國先會明 我未住過亦唔會去
所以答唔到你

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表
咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
You should not say that to insult 死者。你畜牲不如。

引用:
原帖由 down135 於 2019-6-18 10:48 PM 發表

唔小老人院㗎,應該點都有五萬嘅…
最慘全部要坐手推法拉利

民陣而家興
暫你x母

30/6應該用以下口號
反你x母作回應

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-6-18 10:57 PM 發表
睇下有幾多人,想睇下班香討毛毛嘅7樣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]