• 瀏覽: 210,128
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
+179
引用:
原帖由 chinese2015 於 2019-6-19 01:56 AM 發表
都係個條數啦。3000米維園到政總乘24米闊即72000平方米,龜速2小時完成,總時間6小時(由3到9點),三倍人流計。1人1步1平方,即72000乘3共21萬幾(未包非遊行人士)。何來兩球?當你一倍人數都得40萬幾,信有2百萬都腦殘。 ...
警察都講左係33萬8,仲要係計原定路線,20萬你究竟有冇睇新聞架

引用:
原帖由 abq1234 於 2019-6-26 09:12 AM 發表

警察都講左係33萬8,仲要係計原定路線,20萬你究竟有冇睇新聞架
警方維穩數字,通常縮水幾倍

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-6-26 09:17 AM 發表

如果真係只得二三十萬人, 點都多唔過所謂八十萬人簽名支持, 777都唔駛跪低啦, 仲要比自己陣營屌, 而家仲衰到要縮埋入龜殼, 咁簡單既數, 有班弱智傻hi硬係要扮柒.

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-6-26 12:01 PM 發表

如果真係只得二三十萬人, 點都多唔過所謂八十萬人簽名支持, 777都唔駛跪低啦, 仲要比自己陣營屌, 而家仲衰到要縮埋入龜殼, 咁簡單既數, 有班弱智傻hi硬係要扮柒. ...
大騙聯盟白痴,當香港市民都白痴

引用:
原帖由 遊鯤 於 2019-6-18 10:59 PM 發表
到時應該好少人去。
支持警察打擊罪犯理所應當,無必要大熱天時去曬太陽。
心智正常的人都唔會睇住手機即時通訊軟件按指示去行去企。
輕度弱智嘅ADHD行為乃反對派支持者獨家所有。
這方面吾等敬陪未座莫之能勝。 ...
一個人無啦啦覺得自己好熟識政治,

犠牲自己一天假期,
日曬雨淋咁走上街...

94%香港人申請左回鄉卡,
自己送自己中,
然後走出嚟反送中?

唔係被人洗腦我都唔知叫乜野...

撐警人士屬於理性派別... 唔會走上街同佢癲...
曬馬不如理性討論好過啦...

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-6-26 09:17 AM 發表

証據?或者解說。請合理地放二百萬落條度。

引用:
原帖由 abq1234 於 2019-6-26 09:12 AM 發表

我咪乘大一倍囉。五十夠未?點樣擺二百落去?

引用:
原帖由 chinese2015 於 2019-6-26 01:40 PM 發表

証據?或者解說。請合理地放二百萬落條度。
証據確鑿,不容狡辯

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-6-26 03:05 PM 發表

証據確鑿,不容狡辯
果然係====>”証據”<====

無錢收啋伱都傻啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]