• 瀏覽: 16,018
  • 回覆: 90
+4
星期3又嚟料,唔好呀

引用:
原帖由 旺仔饅頭 於 2019-6-18 07:00 PM 發表
香港嘅法治基礎正系被反送中暴力運動腐蝕,支持香港警隊依法履行公職,將反港亂港嘅暴力分子繩之予法,彰顯司法公正,恢復社會正常秩序。

新聞來源連結:
https://silentmajority.hk/articles/1002751 ...
林鄭!縮啦!香港真係多得你唔少!

引用:
原帖由 旺仔饅頭 於 2019-6-18 07:00 PM 發表
香港嘅法治基礎正系被反送中暴力運動腐蝕,支持香港警隊依法履行公職,將反港亂港嘅暴力分子繩之予法,彰顯司法公正,恢復社會正常秩序。

新聞來源連結:
https://silentmajority.hk/articles/1002751 ...
我睇到係20、21號,星期三咩?

支持交番個政權比痴瘋做特首啦,天下太平架啦

白痴唔能死冇用。

引用:
原帖由 赤共 於 2019-6-18 07:33 PM 發表
支持升級,對付共產極權,和平示威根本無用
要學習毛澤東思想對抗中共極權
全世界民主國家支持香港保護香港,你班奶共奴仲唔快啲叫出動解放軍屠殺人民啦,我死都唔信解放軍敢開槍 ...
你是台灣人吧!

暴徒共毛撐暴徒驚賊

林病唔適合攪政治,佢性格太簡單,點同下流嘅泛民主派玩?
就嚟G20習大同傻佬見面之前唔會點理班泛民主派人渣政棍,肯定傾完回國一定有大動作,阿爺已定調這事件係香港有人與外部勢力聯結,數香港聯絡機構肯定林的工作,不要低估背後的意思。

引用:
原帖由 tomng01234 於 2019-6-18 07:05 PM 發表
香港警察是世上最差的警察, 讓暴徒越來越暴力, 得寸進尺, 現在一發不可收拾。
香港警察讚警察既都唔知個腦裝d咩既

我一直話警察做得差, 係有班問題人話警察做得好

如果治安好就唔會咁多暴力行為, 澳門都好好多

世界邊有警察仲弱過d暴徒, 見住暴徒會驚, 要克制,這是香港獨有的 ...
對暴徒容忍!即係對社會兇恨!

引用:
原帖由 tomng01234 於 2019-6-18 07:05 PM 發表
香港警察是世上最差的警察, 讓暴徒越來越暴力, 得寸進尺, 現在一發不可收拾。

世界邊有警察仲弱過d暴徒, 見住暴徒會驚, 要克制,這是香港獨有的 ...
唔係,有最高層指示要忍,勸暴徒泛民主派見好即收。

林鄭姑息養奸,兩面不是人

引用:

新聞來源連結:
政府一縮,有L排玩

引用:

世界邊有警察仲弱過d暴徒, 見住暴徒會驚, 要克制,這是香港獨有的

未被法官重判之前, 警 ...
你係黃畜

引用:
原帖由 赤共 於 2019-6-18 07:33 PM 發表
支持升級,對付共產極權,和平示威根本無用
要學習毛澤東思想對抗中共極權
全世界民主國家支持香港保護香港,你班奶共奴仲唔快啲叫出動解放軍屠殺人民啦,我死都唔信解放軍敢開槍 ...
只要唔搞到我地九龍,就算你地香港內戰殺人,我都冇所謂。

橫掂我地九龍人同香港人唔熟。

引用:
原帖由 $navyseals 於 2019-6-18 10:44 PM 發表

唔係,有最高層指示要忍,勸暴徒泛民主派見好即收。
同佔中時一樣,警察跟守則對暴徒,跟著上頭指示收隊,比暴民霸街兩個幾月收皮,今次上頭以為香港知點做,點知警隊都係跟守則做,又衰。所以都係要黨先識搞暴動呢啲嘢,學埋英美西方警務只會做成社會長期內耗。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]