• 瀏覽: 16,013
  • 回覆: 90
+4
正白痴。

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-6-18 07:57 PM 發表
阿爺發火停自由行五年
停埋單程證丫,笨!

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-6-18 19:57 發表
阿爺發火停自由行五年
如果阿爺發火就頒佈緊急狀態,解放軍圍捕反對派議員啦。

引用:
原帖由 旺仔饅頭 於 2019-6-18 07:00 PM 發表
香港嘅法治基礎正系被反送中暴力運動腐蝕,支持香港警隊依法履行公職,將反港亂港嘅暴力分子繩之予法,彰顯司法公正,恢復社會正常秩序。

新聞來源連結:
https://silentmajority.hk/articles/1002751 ...
總之逢咩都反啦

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-6-18 08:17 PM 發表

如果阿爺發火就頒佈緊急狀態,解放軍圍捕反對派議員啦。
洗鬼,等香港自己收皮咪仲好。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 07:01 PM 發表
林鄭啊, 林鄭, 一早話左唔可以縮嫁啦. 

佢地只會得寸進尺. 
直接去中南海啦好L煩
家陣個個出來抽水
係香港嘈無用的
啊爺當切毒瘤

我真係好唔明白,點解咁多後生被泛民洗腦,修改逃犯條例,以陳曉佳呢件事來講,佢係台灣殺左女友潛逃返香港,台灣冇辦法引渡,香港亦冇法例可以判佢,唔通呢班人要保護噶係陳曉佳呢類逃犯?

引用:
原帖由 赤共 於 2019-6-18 07:33 PM 發表
支持升級,對付共產極權,和平示威根本無用
要學習毛澤東思想對抗中共極權
全世界民主國家支持香港保護香港,你班奶共奴仲唔快啲叫出動解放軍屠殺人民啦,我死都唔信解放軍敢開槍 ...
你可以試下叫D暴民立刻廣埸立法… 宣佈香港獨立…你睇下解放軍出唔出動…我就買暴民唔敢做啦…真係敢做…解放軍 當在主耶穌面前都咁開槍…你信不信

引用:
原帖由 tomng01234 於 2019-6-18 07:05 PM 發表
香港警察是世上最差的警察, 讓暴徒越來越暴力, 得寸進尺, 現在一發不可收拾。
香港警察讚警察既都唔知個腦裝d咩既

我一直話警察做得差, 係有班問題人話警察做得好

如果治安好就唔會咁多暴力行為, 澳門都好好多

世界邊有警察仲弱過d暴徒, 見住暴徒會驚, 要克制,這是香港獨有的 ...
你估佢哋唔想打柒班暴徒?但係太多掣肘,尤其黃色假法人,什麼警奸會,根本玩死差人。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 07:01 PM 發表
林鄭啊, 林鄭, 一早話左唔可以縮嫁啦. 

佢地只會得寸進尺. 
唔關林鄭月娥事,中共自己跪地求饒的😜😜

引用:
原帖由 tomng01234 於 2019-6-18 07:05 PM 發表
香港警察是世上最差的警察, 讓暴徒越來越暴力, 得寸進尺, 現在一發不可收拾。
香港警察讚警察既都唔知個腦裝d咩既

我一直話警察做得差, 係有班問題人話警察做得好

如果治安好就唔會咁多暴力行為, 澳門都好好多

世界邊有警察仲弱過d暴徒, 見住暴徒會驚, 要克制,這是香港獨有的 ...
俾班黃屍假髪人亂咁判,俾著你都求其算九數。

引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-6-18 08:01 PM 發表
呢班仆街,你退一步,佢只會得寸進尺,乜都會無限放大,目的係攪亂香港,相信大陸好快接管,唔洗等多廿幾年!
講真,我真係想一國一制,最好依家即刻實行,免得眼冤。

國歌法係全國性法律,乜有得反同唔通過嘅咩?

引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-6-18 08:01 PM 發表
呢班仆街,你退一步,佢只會得寸進尺,乜都會無限放大,目的係攪亂香港,相信大陸好快接管,唔洗等多廿幾年!
非常同意有句說話講得好啱 就係貪勝不知輸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]