• 瀏覽: 59,228
  • 回覆: 315
  • 追帖: 1
+4
所有用回鄉證返大陸的香港人,必須在過大陸關時,簽署支持政府訂立逃犯條例,到時有證有據,冇得抵賴

又想攞着數,又想背信棄義,冇咁着數

唔通香港人返國內敢保證唔會殺人唔會犯重罪然後逃回香港 ?
應該再加埋申請回鄉卡時都要簽讚成修例 , 咁樣係保障國內人民免於被香港人在國內遭殺害而又逃回香港可以逃避刑責 !

黑社會橫行,當眾威脅政府,不可檢控被政府拘捕的人

二百萬人要求政府撤回條例,不准在立法會辯論,不准履行民主制度,不准討論,即係叫政府,其他議員收聲,思想自由,言論自由無晒。

前兩晚我喺街度,見到一班黑社會,呼喝良民,收聲啦!黑社會人多勢眾,良民有何反抗的能力,政府都要跪低,何況平民百姓

算吧啦,黑道橫行,蟻民遭殃

黑社會人多勢眾,警察都可以被打爆頭,一介平民,如何對抗,忍氣吞聲,都係為了保護香港,黑社會就唔理你咁多,毀壞家園亦在所不惜

邊個夠膽抵賴,再出嚟示威,將來返大陸必將會列入失信人員名單

邊個拒絕簽署支持逃犯條例,必須白紙黑字寫出理由

簽署支持或反對,係畀返香港政府,唔係大陸要㗎,呢條係香港的法例,你唔肯承擔喺大陸犯罪之後的責任,咁人哋又點樣俾你入境呢?又冇話要拉你,係國際標準嚟㗎

反對逃犯條例的人,的陰暗面將會盡情暴露

勁呀師兄

引用:
原帖由 smart889 於 2019-6-18 06:32 PM 發表
所有用回鄉證返大陸的香港人,必須在過大陸關時,簽署支持政府訂立逃犯條例,到時有證有據,冇得抵賴

叻叻

有好多人冇回鄉証架喎~

引用:
原帖由 smart889 於 2019-6-18 06:32 PM 發表

你拿拿聲同林鄭講啦如果你早少少提出就好

樓主指桑罵槐,高招。

簽WTO 攞著數,但又想背信棄義。

引用:
原帖由 caclam 於 2019-6-18 18:57 發表
樓主指桑罵槐,高招。

簽WTO 攞著數,但又想背信棄義。
點樣攞着數講嚟聽吓

妙~期待有此一日

引用:
原帖由 Vince78 於 2019-6-18 18:51 發表
有好多人冇回鄉証架喎~
冇回鄉證的大部份人不會出來示威

係有回鄉證,受盡大陸恩惠的人,才會不知廉恥背信棄義

師兄好波,撐

大陸對香港人仁慈,香港年青人就像寵壞了的敗家仔

返得大陸嘅,肯定唔怕逃犯條例啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]