• 瀏覽: 78,422
  • 回覆: 497
  • 追帖: 2
+20
提示: 違規內容已被屏蔽
計時炸彈繼續做

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2019-6-18 04:59 PM 發表

洗唔洗跪地斟茶認錯?!
最好跪通霄,被市民任吐口水

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-6-18 04:36 PM 發表

又老老7 7 咁講句, 其實 97年 4 月時候英國佬做左呢樣野開始.
已經做左 逃犯天堂 2X 年.
香港自古以來都冇普選,咁以後都唔洗啦。

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2019-6-18 04:59 PM 發表

洗唔洗跪地斟茶認錯?!
理性討論
請你理性回覆
亦希望你回應時有內容

引用:
原帖由 Hommie 於 2019-6-18 04:58 PM 發表

講記你老母嗰個警察都要道歉,最好佢自己掌嘴
唔道歉道應該入去坐...擲磚

引用:
原帖由 追憶之詩 於 2019-6-18 04:28 PM 發表
真係慘,明明出發點係好⋯
hk從此多左個逃犯天堂嘅美譽
林鄭太心軟,比暴徒獲勝,我地小市民繼續比黑錢逃犯商家佬欺壓吧!

講的都是廢話

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-6-18 04:57 PM 發表

我相信香港老一輩都覺得港英年代好過而家!
香港是中國發展民主政治試點,現已証明是完全失敗
當年北京有人想在內地嘗試推行香港法律制度........現在基本是恐怖故事...!!
什麼是不認罪是有悔意的表現......真的是毀三觀的奇景.......之後北京就完全放棄香港法制...!!

只有派錢才可以減低怨氣

引用:
原帖由 gk3328 於 2019-6-18 04:42 PM 發表

我好彩落得去快,七仔幾乎無哂啤酒賣,排隊俾錢,個個都係買啤酒花生。
你條偽窮L,學乜嘢人食花生吖。俾心機草錢,草草埋埋去食放題啦,記得剪Q旁呀。咁撚憎大陸又返去?唔好返吖!睇住返唔到嚟呀!最睇唔起你呢d偽窮L。

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-6-18 04:23 PM 發表
政府2月推出修訂《逃犯條例》至今,無論社會、甚至國際間均遇上大量反對聲音,雖然特首林鄭月娥15日宣布暫緩修訂《逃犯條例》,但民陣對政府「只緩不撤」表明不收貨,16日如期舉行第4次反修例遊行,民陣宣佈參與人數接近200萬人,林鄭當晚即向市民致歉,承認政府工作有許多不足之處,惟仍有大量示威人士強調「不撤不散」,並要求林鄭承諾放棄「暴動」定性。至17日警務處處長盧偉聰稱,早前指6.12示威是暴動的說法, ...
這個特首真難做,雞肋職位。邊個做都要將祖宗搬出來俾人批判

I love you, I love hong Kong

反對嘅憎9到你死,支持嘅俾你跣9死,中間嘅見你9縮真係笑L死

引用:
原帖由 麥當奴杜格拉斯 於 2019-6-18 05:01 PM 發表

林鄭太心軟,比暴徒獲勝,我地小市民繼續比黑錢逃犯商家佬欺壓吧!
是上頭下令林鄭唔可以再惡化落去,否則中共政權不穩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]