• 瀏覽: 91,203
  • 回覆: 14
+42
佢真係幾L好嘢,目睹過程就喊到好似死老豆咁款,今日仲可以有心情上電台做節目,真係好L佩服呢啲PK

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-18 05:19 PM 發表
24小時內情緒波幅可以咁極端,如果冇少少精神分裂一定做唔到場哭假喪戲
證明反對派耳猿,個個有進修戲劇

引用:
原帖由 飛豬 於 2019-6-18 05:20 PM 發表
叫條L樣去吃蕉啦!叫人沖!自已縮!扮暈喎Dll味!宜家重害人跳樓!距訓唔訓到覺架?
嗰頭話暈,轉頭記招就生龍活虎,說話句句鏗鏘,振振有詞

引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-6-18 05:22 PM 發表
若然未報,
時辰未到!
呢條pk臨開波就暈,
有水抽就識醒,
香港勝在儍仔多!
條L樣應該係龍珠嘅粉絲,食L咗仙豆

引用:
原帖由 medp111 於 2019-6-18 05:25 PM 發表

香港所有電台電視都係黃架啦。
都唔係嘅,最兜踎嗰間應該唔係!!

引用:
原帖由 goldback123 於 2019-6-18 05:27 PM 發表

由其是~在晴朗~呢個節目,完全播毒,日反夜反,不聽也擺!
港台咪仲把炮,將冇反中心態嘅人,搬晒去一台,多人聽嘅二台,大部分節目都會有提及政治嘅內容!!

基佬全唔怪得要轉行,演技方面,完全同鄺耳猿冇得比,喊又喊唔出

引用:
原帖由 enidsyl 於 2019-6-18 05:48 PM 發表
佢講嘢好噁心,點解啲人當佢神咁拜,仲口口聲聲叫佢X神,好似佢乜嘢都解決到咁樣
佢係靠動物權益呃飯食上位,嗰啲結婚養寵物嘅黃屍當佢神咁拜

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-6-18 06:11 PM 發表
唔知佢夜晚瞓唔到到
如果真係咁,呢條友真係幾好戲,應該心理都係有問題!!

引用:
原帖由 avman003 於 2019-6-18 06:25 PM 發表

自從釘書機事件之後,
我唔會再信任何一個民主派人講嘅說話。
咁證明你都好中立吓

引用:
原帖由 acacac 於 2019-6-18 10:16 PM 發表
鄺俊宇急了
其實喊到咁樣,心情一定好低落,但唔夠3日,就可以好似冇回事一樣,仲可以做電台訪問,究竟佢喊嘅時候,內心係內疚定點呢,如果係內疚,正路冇理由可以咁快恢復過嚟,所以我大膽估計,佢地係有心理醫生幫佢地催眠!!

引用:
原帖由 lologuy 於 2019-6-18 10:46 PM 發表

講咁多無謂廢話又如何? 你地D老屈合唔合邏輯, 你地應該心知肚明啦, 但如果你真係話信到十足, 我會恭喜你囉!
鄺耳猿第一日衝擊警察防線之前,聲稱話太疲倦暈咗,打後唔夠幾個鐘,譴責暴力見記者嗰陣可以龍精虎猛冇事一樣,你又覺得好會邏輯!!?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lologuy 於 2019-6-18 11:11 PM 發表

合唔合邏輯你地自己有腦諗啦, on9既人會信定唔會信, 大家心中有數啦!
on9愚笨嘅人,咪覺得冇邏輯

引用:
原帖由 redredeapple 於 2019-6-18 11:14 PM 發表
可能嗰個人想自殺鄺話掛埋先跳啦!
可能係叫佢唔好掛,直接跳落墊度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]