[本港新聞評論] 【逃犯條例】鄺俊宇出席電台節目解釋謠言稱感激連登巴絲打幫手

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-6-18 05:15 PM 發表

我哋盲反唔知㗎!
人哋反咪跟住反囉!
使鬼理咁多咩!
大把人都係咁啦!
你估佢哋又個個知條例內容咩?
吟你下次投票比黄或藍呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-6-18 05:18 PM 發表

條柒頭真係叫佢跳
冇錯,證據確鑿

回覆 引用 TOP

有份殺人

回覆 引用 TOP

叫條L樣去吃蕉啦!叫人沖!自已縮!扮暈喎Dll味!宜家重害人跳樓!距訓唔訓到覺架?

24小時內情緒波幅可以咁極端,如果冇少少精神分裂一定做唔到場哭假喪戲

回覆 引用 TOP

有哂證據鄺俊宇叫人跳嚟谷人數仲唔認,但又唔夠薑告指正佢教唆人跳嘅媒體,即係身有屎啦,就算法律入唔到你罪,但冤魂遲早拉埋你落地府

回覆 引用 TOP

最奇係有人咁快手整幾張嘢話鄺俊宇殺人兇手

我要真公眾假期
若然未報,
時辰未到!
呢條pk臨開波就暈,
有水抽就識醒,
香港勝在儍仔多!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-18 05:19 PM 發表

24小時內情緒波幅可以咁極端,如果冇少少精神分裂一定做唔到場哭假喪戲
證明反對派耳猿,個個有進修戲劇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛豬 於 2019-6-18 05:20 PM 發表

叫條L樣去吃蕉啦!叫人沖!自已縮!扮暈喎Dll味!宜家重害人跳樓!距訓唔訓到覺架?
嗰頭話暈,轉頭記招就生龍活虎,說話句句鏗鏘,振振有詞

引用:
原帖由 SAFARIAN 於 2019-6-18 03:17 PM 發表

鄺俊宇今早(18日)出席商台電台節目《在晴朗的一天出發》,憶述過去一星期於《逃犯條例》事件中的經歷。早前網上流傳黃衣男墜樓事件其實是鄺俊宇背後計劃,而節目中主持亦有代聽眾提問此事,鄺俊宇坦言散播謠言之人非常卑鄙,又多謝連登巴絲打幫忙維護,「我好感激連登」。
於周六(18日)發生的黃衣男墮樓事件,有網媒早前報道,消息指黃衣男與鄺俊宇其實私底下曾聯絡,內容涉及銀行過數問題。報道亦提及有知情人士解釋, ...
精神病患者跳樓好平常啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-6-18 05:22 PM 發表

若然未報,
時辰未到!
呢條pk臨開波就暈,
有水抽就識醒,
香港勝在儍仔多!
條L樣應該係龍珠嘅粉絲,食L咗仙豆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SAFARIAN 於 2019-6-18 03:17 PM 發表

鄺俊宇今早(18日)出席商台電台節目《在晴朗的一天出發》,憶述過去一星期於《逃犯條例》事件中的經歷。早前網上流傳黃衣男墜樓事件其實是鄺俊宇背後計劃,而節目中主持亦有代聽眾提問此事,鄺俊宇坦言散播謠言之人非常卑鄙,又多謝連登巴絲打幫忙維護,「我好感激連登」。
於周六(18日)發生的黃衣男墮樓事件,有網媒早前報道,消息指黃衣男與鄺俊宇其實私底下曾聯絡,內容涉及銀行過數問題。報道亦提及有知情人士解釋, ...
黃畜首領不值一提

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-6-18 03:59 PM 發表

商業電台而家黃到唔黃冇聽好耐
香港所有電台電視都係黃架啦。

[url=http://]http://[/url]

引用:
原帖由 nikon3230 於 2019-6-18 05:07 PM 發表

我好少講粗口, 他是少數令我要以PK稱呼的物體。
好,條友真係好樣衰,我加多杏加橙三個字  PK杏加橙

回覆 引用 TOP

主題標籤 #立法會 #鄺俊宇
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。