• 瀏覽: 91,270
  • 回覆: 509
+42
唔使理會別有用心臭閹奴,謠言止於智者

其實另外一個post關於大公報話死者本身 涉及兩單案件 ,當然反中9會話大公報乜乜物物呢樣嗰樣啦,但係奇怪嘅的確係除咗大公報,真係冇任何其他媒體講多D死者嘅背景,淨係好神秘咁話 留有遺書,呢樣嘢唔出奇咩?邊度會似毒果一般做法?

所以我個人相信此人背景係十分有問題, 不過毒果知道奶嘢所以唔夠膽報。

我信真相會出現,係人係鬼到時就知。

人在做天在看,午夜夢回唔好話無姑

放心,所謂香港人好快又會忘記烈士

我好少講粗口, 他是少數令我要以PK稱呼的物體。

做得議員,殺人放火,乜都咁做最緊有錢有傻仔信,,,,!

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-6-18 04:11 PM 發表
我身為盲反一份子,
都睇唔過眼姓鄺呢條契弟嘅行為,
做人冇啲風骨,
敢做唔敢認,
好似我哋盲反咁,
逢政府乜都反,
相當清楚!
你問我點解?
我點知啫!
人反我咪反囉!
一於跟大圍,
理鳩佢有乜原因! ...
上星期六晚我在尖沙咀見有個中女派傳單,話:先生,為咗下一代明日紀得遊行,我就問呢位女仕,呢條法例同下一代有什麼關係,你知你下一代一定犯法

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-6-18 04:16 PM 發表
所以我成日話
X登係洗腦基地
最好唔好上
其實我一直都唔明,蓮燈膠燈用乜嘢來吸引咁多後生仔女上去比佢哋洗腦

感謝連登巴絲打??? 感謝佢哋幫你唔洗比人屈??

咩鄺神原來怕比人屈架!!!!!

比人話下兩句都驚, 難委其他被你哋班人屈嗰d獻世派.....算把啦!!!!

引用:
原帖由 禁言先生 於 2019-6-18 05:01 PM 發表

唔係呀,唔夠廿四小時同一事發地點,你睇佢幾咁開心,跳開心舞
https://www.facebook.com/322991677859013/posts/1293088917515946?s=788905211&sfns=mo
好戲到可以攞獎了

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-6-18 04:02 PM 發表

政治太醜惡...
某議員連DSE都考唔掂卻做了議員,飛上枝頭既背後有多少不為人知既交易...
為上位,為出位,底線可以去到邊...
應該冇底線!

人在做,天在看

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]