[本港新聞評論] 【逃犯條例】鄺俊宇出席電台節目解釋謠言稱感激連登巴絲打幫手

其實鄺先生你自己撿討自己啲泛民先啦你話嘜粉物粉抹黑抹紅黃藍白,呢啲招式都係學毒果,種新聞,日月神報,太公,大紀完,台灣毒媒體飯民啲信鴿絕招 今天自食其果.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有冇人覺得鄺俊乳個身型同個頭好撚怪, 五短身型, 手同腳都好短, 但個頭又好大

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-18 04:05 PM 發表

我只知呢條冚家產屈民樂小炒王賣狗肉,仲差d整到幹叔自殺!
我記得當時新聞屈人果個好似條女黎

鄺政棍屈人地賣狗肉時,都冇顧人感受啦!個老細真可憐比佢屈!條友實事不干,最愛搞屎棍出風頭!可恥!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SAFARIAN 於 2019-6-18 03:17 PM 發表

鄺俊宇今早(18日)出席商台電台節目《在晴朗的一天出發》,憶述過去一星期於《逃犯條例》事件中的經歷。早前網上流傳黃衣男墜樓事件其實是鄺俊宇背後計劃,而節目中主持亦有代聽眾提問此事,鄺俊宇坦言散播謠言之人非常卑鄙,又多謝連登巴絲打幫忙維護,「我好感激連登」。
於周六(18日)發生的黃衣男墮樓事件,有網媒早前報道,消息指黃衣男與鄺俊宇其實私底下曾聯絡,內容涉及銀行過數問題。報道亦提及有知情人士解釋, ...
希望警察做到野

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-6-18 04:50 PM 發表

咁辛苦師兄了
政府唔強硬對抗..
班拉登仔已經精神分裂,又要勇武,又要和理非非.
仲話要在FB開ACCOUNT去D藍絲GROUP如沉默之聲去先加入再攪文宣等等...
一D又話要設死線逼林鄭下台,
一D又話先救暴動五人等等..
只要政府唔逼到佢地要一致目標,
成班人沒有敢及肯企出來,自會亂成一遍..

回覆 引用 TOP

空穴來風

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BLUEMAN3204 於 2019-6-18 04:57 PM 發表

我記得當時新聞屈人果個好似條女黎
何來條臭閪呀!女乜鬼呀老兀兀!佢絶對有份!件事澄清後佢仲扮嘢去幫襯講好說話自己當無數㖭

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-6-18 03:59 PM 發表

商業電台而家黃到唔黃冇聽好耐
揸車開住收音機,仆佢個街每隔15分鐘就黃色洗腦口號,討撚厭到即刻轉台,商業商業,呢個台有冇收外資做野你自己諗,正仆街

回覆 引用 TOP

好有可疑,有冇報警?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 03:44 PM 發表

佢真係幾L好嘢,目睹過程就喊到好似死老豆咁款,今日仲可以有心情上電台做節目,真係好L佩服呢啲PK
唔係呀,唔夠廿四小時同一事發地點,你睇佢幾咁開心,跳開心舞
https://www.facebook.com/3229916 ... 8905211&sfns=mo

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 03:44 PM 發表

佢真係幾L好嘢,目睹過程就喊到好似死老豆咁款,今日仲可以有心情上電台做節目,真係好L佩服呢啲PK
冇演技點做政棍?

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

睇過條片,條友唔係想真。自殺,見佢掙扎開消防員隻手後係想捉返住個棚架企穩,但下墜力太大甩手,比黃人封為烈士泉下有知都死不暝目

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Leo-wonder 於 2019-6-18 04:53 PM 發表

濕九陶杰晚晚唱衰香港同大陸
陶狗同潘小狗兩隻收黑錢畜牲,係商台由朝吠到晚!

回覆 引用 TOP

呢批犯狗做得壞事多,遲早俾天收!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #立法會 #鄺俊宇
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。