• 瀏覽: 91,133
  • 回覆: 509
+42
引用:
原帖由 KOCQ 於 2019-6-18 04:04 PM 發表
唔使做戲勒, 有做冇做, 交部手機出嚟, 自然1清2楚.....定係抗神想被廁瘋擁抱1下...?...??

你條友E+扮可鄰被屈; 你有冇諗番羊肉店被你屈賣狗肉果刻係點...?...?? ...
宜家廣告成日播

引用:
原帖由 SAFARIAN 於 2019-6-18 03:17 PM 發表
鄺俊宇今早(18日)出席商台電台節目《在晴朗的一天出發》,憶述過去一星期於《逃犯條例》事件中的經歷。早前網上流傳黃衣男墜樓事件其實是鄺俊宇背後計劃,而節目中主持亦有代聽眾提問此事,鄺俊宇坦言散播謠言之人非常卑鄙,又多謝連登巴絲打幫忙維護,「我好感激連登」。
於周六(18日)發生的黃衣男墮樓事件,有網媒早前報道,消息指黃衣男與鄺俊宇其實私底下曾聯絡,內容涉及銀行過數問題。報道亦提及有知情人士解釋, ...
人渣宇,迫人跳樓

引用:
原帖由 ckh28382 於 2019-6-18 03:57 PM 發表

查到真相如果是對反對派不利的話,我估未必會公報,政府好似好驚反對派,有料响手都唔敢爆佢哋D衰嘢
鬼咩,你睇下建制班友又睇住自己選票龜縮曬,騎牆派更加閃到去火星啦。行會班友好噶做和事佬,差噶出來踩一腳。所有你都可以睇尼2日有咩人出過來。

所以我成日話
X登係洗腦基地
最好唔好上

我第一次見家屬認屍會有劣師陪同

騙子已經跳咗一件,希望陸續有嚟!

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-6-18 03:59 PM 發表
商業電台而家黃到唔黃冇聽好耐
我都係。佢哋做電台,有佢講無你講。理應正反兩面意見都可以發聲,可惜我聽到的節目全部一面倒,當然,我不可能全日節目都有聽。

影帝

引用:
原帖由 volvag 於 2019-6-18 04:17 PM 發表
我第一次見家屬認屍會有劣師陪同
梗係要劣師陪同啦,如果唔係畀記者問多兩句爆咗大鑊咪弊傢伙。

人都死咗鄺狗連啲錢都食埋!

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-6-18 04:11 PM 發表
我身為盲反一份子,
都睇唔過眼姓鄺呢條契弟嘅行為,
做人冇啲風骨,
敢做唔敢認,
好似我哋盲反咁,
逢政府乜都反,
相當清楚!
你問我點解?
我點知啫!
人反我咪反囉!
一於跟大圍,
理鳩佢有乜原因! ...
冤有頭,債有主
死者報仇討債要找準對象,不牽累他人。

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-6-18 03:59 PM 發表
商業電台而家黃到唔黃冇聽好耐
聽新城都仲有人話

鄺狗正仆街真係害死人

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-6-18 04:16 PM 發表
所以我成日話
X登係洗腦基地
最好唔好上
一定要上...知己知彼,
要了解下佢地既思想..
先想到方法對付呢班人...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]