• 瀏覽: 91,136
  • 回覆: 509
+42
基佬全唔怪得要轉行,演技方面,完全同鄺耳猿冇得比,喊又喊唔出

引用:
原帖由 BankWest 於 2019-6-18 04:56 PM 發表
有冇人覺得鄺俊乳個身型同個頭好撚怪, 五短身型, 手同腳都好短, 但個頭又好大
佢有種hehe feel 🤮

引用:
原帖由 enidsyl 於 2019-6-18 05:48 PM 發表
佢講嘢好噁心,點解啲人當佢神咁拜,仲口口聲聲叫佢X神,好似佢乜嘢都解決到咁樣
佢係靠動物權益呃飯食上位,嗰啲結婚養寵物嘅黃屍當佢神咁拜

已經成三天警方都不能從鄺俊宇和去世者的WhatsApp電話記錄和電話找到證據。將此事大做文章其實是低B愛國人士。網上什麼WhatsApp證據也是做假

不知所謂

呢D害人嘢跟一世架,唔係講兩講就無事,希望佢肯講出真相喇!

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 05:52 PM 發表

佢係靠動物權益呃飯食上位,嗰啲結婚養寵物嘅黃屍當佢神咁拜
佢啲所謂愛情金句先最攞命,男人之家講埋晒呢啲嘢嚟吸引支持者 🤮

引用:
原帖由 SAFARIAN 於 2019-6-18 03:17 PM 發表
鄺俊宇今早(18日)出席商台電台節目《在晴朗的一天出發》,憶述過去一星期於《逃犯條例》事件中的經歷。早前網上流傳黃衣男墜樓事件其實是鄺俊宇背後計劃,而節目中主持亦有代聽眾提問此事,鄺俊宇坦言散播謠言之人非常卑鄙,又多謝連登巴絲打幫忙維護,「我好感激連登」。
於周六(18日)發生的黃衣男墮樓事件,有網媒早前報道,消息指黃衣男與鄺俊宇其實私底下曾聯絡,內容涉及銀行過數問題。報道亦提及有知情人士解釋, ...
分析很有理

呢個議員有此地無銀之嫌,希望警方唔好怕咗黃絲,認真調查,還死者1個公道

引用:
原帖由 SAFARIAN 於 2019-6-18 03:17 PM 發表
鄺俊宇今早(18日)出席商台電台節目《在晴朗的一天出發》,憶述過去一星期於《逃犯條例》事件中的經歷。早前網上流傳黃衣男墜樓事件其實是鄺俊宇背後計劃,而節目中主持亦有代聽眾提問此事,鄺俊宇坦言散播謠言之人非常卑鄙,又多謝連登巴絲打幫忙維護,「我好感激連登」。
於周六(18日)發生的黃衣男墮樓事件,有網媒早前報道,消息指黃衣男與鄺俊宇其實私底下曾聯絡,內容涉及銀行過數問題。報道亦提及有知情人士解釋, ...
正常人都知道連登仔不可信

有遺書在身,佢想死阻到佢咩!

引用:
原帖由 ckh28382 於 2019-6-18 03:57 PM 發表

查到真相如果是對反對派不利的話,我估未必會公報,政府好似好驚反對派,有料响手都唔敢爆佢哋D衰嘢
我又反而覺得如果政府如果真係有料的話實暴鄺俊宇大獲,反正都同反對派無計傾啦

希望水落石出

引用:
原帖由 alvinm 於 2019-6-18 05:46 PM 發表
35歲冇做野,跳樓...
以前來講一定俾人話廢青家下著左黃衫寫幾個字,加快布跳下就成英雄
仲要有案底,屬於唔死無用的人

連登友,笑屎人

點解要多謝連登? 連登幫左佢乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]