• 瀏覽: 91,273
  • 回覆: 509
+42
引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2019-6-18 04:35 PM 發表
吊~想知鄺俊宇有冇講大話直接問死者啦! 你班冚家鏟!!
無人想知,因為佢一定有

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 05:24 PM 發表

嗰頭話暈,轉頭記招就生龍活虎,說話句句鏗鏘,振振有詞
同巫婆,戲子莊一樣噤能好戲

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-6-18 03:59 PM 發表
商業電台而家黃到唔黃冇聽好耐
由其是~在晴朗~呢個節目,完全播毒,日反夜反,不聽也擺!

全世界之中,香港豬最易扼同最多!求撚其講啲天方夜談嘅野啲畜牲都信,我聽過我個女講,佢學校傳到話因為大陸有限韓令,韓星唔可以嚟香港,所以好多人都反送中!我聽到O晒嘴!至於咩人係學校傳,當然係果啲佔中時喺幼稚園都教學生要反抗果啲仆街黃教屍啦!我諗全世界反對派嘅政客都好羨慕香港嘅政棍,哩個世界竟然有個地方咁多豬比佢地玩,令佢地嘅威名響遍全世界!

引用:
原帖由 medp111 於 2019-6-18 05:25 PM 發表

香港所有電台電視都係黃架啦。
都唔係嘅,最兜踎嗰間應該唔係!!

一條會考肥佬政棍,有報應

人在做天在看

鄺俊宇在電台已否認認識去世者,也沒有和他WhatsApp. 而且三次向警方要求直接同去世者對話,但警方拒絕

又要落台比你條7頭鄺俊宇做囉.

夜晚瞓覺瞓得著咪得囉,害死人會有報應

引用:
原帖由 goldback123 於 2019-6-18 05:27 PM 發表

由其是~在晴朗~呢個節目,完全播毒,日反夜反,不聽也擺!
港台咪仲把炮,將冇反中心態嘅人,搬晒去一台,多人聽嘅二台,大部分節目都會有提及政治嘅內容!!

有無做過,自己知自己事,天知地知,等有一日出落石出

引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-18 04:19 PM 發表

我都係。佢哋做電台,有佢講無你講。理應正反兩面意見都可以發聲,可惜我聽到的節目全部一面倒,當然,我不可能全日節目都有聽。
我都冇聽好耐以前好鍾意聽..風騷快活人又係咁..我明你支持咩野都唔好成日說。中立啲啲都好一係少說政治..但而家啲人只會話咁你咪唔好聽囉。咁為有唔聽算

叫人沖!自已縮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]