• 瀏覽: 50,077
  • 回覆: 305
  • 追帖: 4
+2
華為要求美國電訊商Verizon支付逾10億美元的專利權牌照費。美國參議員魯比奧(Marco Rubio)周一(17日)提出法案,務求阻止華為入稟美國專利法院索償。

不愧為法治國家,
乜事都好,立條法例  就攪掂。。。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/341716

痴撚線嫁, 唔比人打宮司, 惡撚到咁。 

阿桑奇引度返美國,只有死路一條

引用:
原帖由 kkgood 於 2019-6-18 12:50 PM 發表
華為要求美國電訊商Verizon支付逾10億美元的專利權牌照費。美國參議員魯比奧(Marco Rubio)周一(17日)提出法案,務求阻止華為入稟美國專利法院索償。

不愧為法治國家,
乜事都好,立條法例   ...
不如立條例 任何人 可免費使用 中國企業在美國申請 既 專利技術 更好吧!

不如立條法話華話啲專利保障喺美國都係一張癈紙咪算囉

惡法到咁, 不過無所謂啦, 港人會特然失明。 

連入稟都唔俾?乜野道理?

好囉,開此先例,以後大陸民間企業大量翻版外國技術可以無所顧忌了,Yeah!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 12:53 PM 發表
痴撚線嫁, 唔比人打宮司, 惡撚到咁。 
阿桑奇引度返美國,只有死路一條
現在才知道.........去尾國創業........同去送死無分別......歐洲人早知道呢....!!

無法無天, 地肉鬼國。
引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-6-18 12:59 PM 發表

現在才知道.........去尾國創業........同去送死無分別......歐洲人早知道呢....!!

多少人  夢中  所崇尚嘅人權 法治國家。。。笑了。。。。

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-6-18 12:58 PM 發表
好囉,開此先例,以後大陸民間企業大量翻版外國技術可以無所顧忌了,Yeah!
你以為華為是第一個呀......!!
宜傢去尾國開店.....最後被人告到死去活來.....好無人性架尾國政客........係人渣中的極品...!!
最後宜傢要被迫同當地公司合作才可以有活路.......千萬別去尾國開店....無論你的公司有多強大...!!

告到美國破產

美霸好惡,修例後不能就侵犯專利權採取法律行動。

中國要學野啦!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 01:00 PM 發表
無法無天, 地肉鬼國。
所以外國公司只會搵代理......不會親自去開店......!!
研究任何的東西及資料最好不要放上網.....加密都無用.....!!
總的來說......你是平凡人去尾國可以.......假如你是精英及有能力的人.....一定要裝傻....!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]