• 瀏覽: 50,078
  • 回覆: 305
  • 追帖: 4
+2
香港無恥的泛民/政棍/大律師/老師/牧師神父/記者,只會當為閒事不值一提.

_

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 18-6-2019 01:08 PM 發表
係美國做犯法嘢嘅後果,抵死!
再整多條法例,禁止被美國引渡的外國人打官司抗辯

引用:
原帖由 QK13 於 2019-6-18 01:11 PM 發表

比中國好野... 光明正大搶
中國只係小偷,只識偷偷摸摸!
要學下D大盜點做嘢啦!明搶,仲可以放喺展覽廳展覽架!

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-6-18 02:23 PM 發表
如果可以的話那美國公司以後在中國也再收不到專利費了,吾知美國公司的專利費多or中國公司的專利費多呢?
計上年, 華為申請專利 佔美國50% , 其他公司加埋只頂一間華為。

DKLW 果然係最大的惡霸,目前最卑鄙 下賤的政府就係美國 冇第二個啦!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-18 01:22 PM 發表
法治喎,搬龍門至L叻
唔順呀?打過吖!

引用:
原帖由 archress 於 18-6-2019 01:12 PM 發表
即刻立法你唔准收專利費,吹咩?
係喎,美國可以立法充公華為在全球任何國家註冊的專利
美國立即擁有世界最先進的5G科技,唔洗再驚華為,中美可以握手言和了

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 12:53 PM 發表
痴撚線嫁, 唔比人打宮司, 惡撚到咁。 

阿桑奇引度返美國,只有死路一條
派人劫佢出黎

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-18 02:13 PM 發表

立一條, 所有中國人都要聽命美國人,
搞掂
所有中國人都係間諜,講就得啦!唔使審唔使法!

引用:
原帖由 kkgood 於 2019-6-18 01:02 PM 發表
多少人  夢中  所崇尚嘅人權 法治國家。。。笑了。。。。
特特大統領上台之後, 已經好少推銷法治喇, 哩期推銷米角第一

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-6-18 02:18 PM 發表
咁L惡, 美國佬收了咁多年乜專利費物專利費, 現在立法唔畀其他人收, 如果真係落實, 咁你美國佬在中國也一毫子專利費也收唔到, 大家玩侵權, 睇下邊個死, 你美國佬侵權只是3億人用, 中國侵權有14億人用 ...
咁又吾同, 美國而家係吾用華為, 所以吾駛俾專利費.

中國科技企業, 而家係用美國晶片/美國技術, 你吾俾專利費, 人地咪吾俾貨你.

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-6-18 02:43 PM 發表
美國參議員提動議要求修例 阻華為入稟專利法院索償

告都冇得告.
民主法治原來係, 佢講得, 人哋唔講得

引用:
原帖由 癲企鵝 於 2019-6-18 02:36 PM 發表
即係美國國債都一樣,唔L鐘意就唔還,但等如話比全世界知美國係爛仔,無信用完全唔會跟規具玩
俾面你先叫你買國債,黑社會都會放盤花喺人門口再向人收買花錢啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]