• 瀏覽: 80,618
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+13
郭文貴今早爆料,香港特首林鄭月娥辭職的消息「即將公佈」。(彭博)
〔財經頻道/綜合報導〕香港人民發起「反送中」大遊行,要求香港政府撤回《逃犯條例》,前天有超過200萬的香港人走上街頭表達訴求,要求特首

係就快手,好過佢先以香港特首名義宣佈612無暴動,特赦所有暴徒,代表警察向暴徒致歉,再追封個傻佬為烈士,賠償5000萬之後先辭職,到時中央真係萬劫不復啦

新聞來源連結:
https://ec.ltn.com.tw/article/breakingnews/2825676

無情係呢個地方,係佢哋要我哋成世跟住呢套遊戲規則,但係到頭來都係玩唔贏呢個遊戲
777再好打, 都無辦法管好300萬隻丁蟹。

郭文貴係乜水?

有班人好成功咁控制了班愚民反政府,只可話政府係政治手段輸了,輸俾公義

關林鄭鬼事,全部都係保皇賣港賊搞出黎,要辭職既係保皇黨

郭文貴都信?

引用:
原帖由 空空奇談 於 2019-6-18 12:49 PM 發表
郭文貴係乜水?
逃犯⋯⋯

不如舉個例子,關建制乜事?話要暫緩條例係建制決定?定暴動又係建制搞出嚟?
引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2019-6-18 12:58 PM 發表
關林鄭鬼事,全部都係保皇賣港賊搞出黎,要辭職既係保皇黨

689: I"ll be back.  
引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-18 12:59 PM 發表

好打得?我真係忍唔住笑
梁振英:修例風波重創香港國外聲譽 倡香港商會組團外訪
https://m.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190618/s00001/1560821231480/%E3%80%90%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B%E3%80%91%E6%A2%81%E6 ...

引用:
原帖由 美芯老闆 於 2019-6-18 12:55 PM 發表
有班人好成功咁控制了班愚民反政府,只可話政府係政治手段輸了,輸俾公義
立場政見不同等於愚民?

郭文貴成日放流料,信唔過

引用:
原帖由 義工供18世 於 2019-6-18 12:46 PM 發表
郭文貴今早爆料,香港特首林鄭月娥辭職的消息「即將公佈」。(彭博)
〔財經頻道/綜合報導〕香港人民發起「反送中」大遊行,要求香港政府撤回《逃犯條例》,前天有超過200萬的香港人走上街頭表達訴求,要求特首

係就快手,好過佢先以香港特首名義宣佈6 ...
777條賣港大話8婆辭職係理所當然,不過條8婆米能以為走人無事,仲要追究條8婆浪費正苦資源,擔誤民生正策,分裂社會同破壞香講國際形象

又係呢條煩膠。無次準

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 12:48 PM 發表
777再好打, 都無辦法管好300萬隻丁蟹。
未打就跪,叫好好打

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]