• 瀏覽: 80,738
  • 回覆: 392
  • 追帖: 4
+13
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-6-18 12:58 PM 發表
郭文貴都信?
呢條友吹水唔抹咀,佢初初上YouTube鳩噏時夠話有民建聯班友叫雞視頻,以家毛都冇條。

引用:
原帖由 義工供18世 於 2019-6-18 01:00 PM 發表
不如舉個例子,關建制乜事?話要暫緩條例係建制決定?定暴動又係建制搞出嚟?

波叔上位時間到了?!

引用:
原帖由 美芯老闆 於 2019-6-18 12:55 PM 發表
有班人好成功咁控制了班愚民反政府,只可話政府係政治手段輸了,輸俾公義
班白痴想呀Q到幾時?上面轉老細班奶屎眼隨時屎眼都無得奶

終審法院表明,不誠取使用電腦係別人電腦,唔係自己電腦呀
引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-6-18 01:30 PM 發表

又發佈假消息,不誠實使用電腦,樓主

快啲打支安樂針
以後唔使作野啦

謠言滿天飛趁佢病攞佢命,再出嚟作多啲假新聞啦。

港人無能力治港,要輸入大陸專才了!

之前反對袋住先反得咁過癮,我係中央就比林鄭退下,CY補上,今次做足十年,或者李國章補上都正。

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-6-18 01:24 PM 發表
其實佢辭職後,亞爺會比個政協副主席個位佢做,同老懂,68狗平起平坐,變相升職!
肯能定 唔會

引用:
原帖由 美芯老闆 於 2019-6-18 12:55 PM 發表
有班人好成功咁控制了班愚民反政府,只可話政府係政治手段輸了,輸俾公義
中國民主萬歲; 習帝萬萬歲

要對應佢自己講過既野,當主流民意唔需要佢就會辭職?非也!
遊行示威要 林鄭 下台對林鄭來說可以厚住臉面不用理會,市民絕對無法讓她下台,但中方要如果佢辭職(被辭職)佢就冇得留底!
就算換上新特首也不是民選的,中方先選好幾個再給1200個選委選其中一個,基本上只是一場戲,選邊個上去都一樣!市民無份投票!

唔洗問阿貴啦!林鄭宣佈係太古向烈士行禮最後自行了斷!

陳茂波做特首就重大鑊啦。
有能力的人點會想做傀儡?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]