• 瀏覽: 12,708
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 波羅批 於 2019-6-18 01:45 PM 發表

我認為林鄭 搞到今日咁樣, 原因 有啲似董生同埋c y, 估計係明日大嶼出咗事, 唔肯同地產商收地 寧願自己填過島, 對市民一定係一個福祉, 但係對地產商 就係癌症一期。
第二 天之驕女自視過高, 以為一己之力 可以拆掂兩邊, 睇到佢做咗好多嘢, 派錢畀老師 派錢畀醫生 派錢畀社福界......., 但係佢完全搞錯曬, 你搞掂前面班蛋散, 你冇搞到後面個大魔王, 如果大魔王 亦唔係呢個層次 ...
無錯……反正做又死唔做又死!班仆街咩都反無計傾!敵對分明!不如利用餘下時間揸反起個權!有仇報仇!剷除得幾多得幾多!人不為己天誅地滅!記住自己係香港最高話事人…每日返工只想點kO班仆街,反正你推行咩功積佢地都反………今舖餂比你班暴徒!下舖雙倍奉還!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-6-18 04:10 PM 發表

有咩好笑啫,我講嘅嘢都係人哋講嘅,你只不過喺度批評英國佬咋嘛!

我只不過,將人哋講個野同你講一次!

話時話,你係建制派,定係革命黨啊?
你d野廢就唔開關我是邊個事ge^_^

先將身邊D鬼、團隊內D25仔…………清除!換班底!同葉劉坐底傾掂數!你幫我時!下屆益你,我報仇時亦幫你未來剷除D仆街。雙贏

收拾心情,從長計議!還有時間!唔狠狠地打過點先輸挭!反正今舖餂到入肉!貼晒地……怕它嗎?絕地反擊吧!

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-6-18 03:01 PM 發表

咁咪唔好做囉。做嘓兩年幾箭靶就不如唔做。
反正做好人你班泛民唔收貨!
一於由忠變奸嚟過大清算!

香港人完九完。民主L做特搜。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-6-18 03:01 PM 發表

咁咪唔好做囉。做嘓兩年幾箭靶就不如唔做。
如做箭靶兩年!被動不如主動!坐以恃死不如發圍吧!

引用:
原帖由 cycannon 於 2019-6-18 04:41 PM 發表

你d野廢就唔開關我是邊個事ge^_^
係你回我先嘅!!

我以為你有啲咩高見,原來講幾句說話發洩下!

唔通你係傳說中嘅革命軍!連自己嘅基本立場都唔敢講?

政治從來都係現實嘅,呢一邊英國佬話支持香港民主,自由,呢一邊,已經同阿爺講緊錢,又話簽乜嘢金融合作!!

我想飯民全部下台先

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-6-18 04:41 PM 發表

無錯……反正做又死唔做又死!班仆街咩都反無計傾!敵對分明!不如利用餘下時間揸反起個權!有仇報仇!剷除得幾多得幾多!人不為己天誅地滅!記住自己係香港最高話事人…每日返工只想點kO班仆街,反正你推行咩功積佢地都反………今舖餂比你班暴徒!下舖雙倍奉還! ...
根本香港特區行政長官第一件事就是要攪死泛民,我唔信政府冇料在手

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-6-18 04:44 PM 發表
先將身邊D鬼、團隊內D25仔…………清除!換班底!同葉劉坐底傾掂數!你幫我時!下屆益你,我報仇時亦幫你未來剷除D仆街。雙贏
根本就是,和泛民攪大和解,太過白痴幼稚

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-6-18 04:51 PM 發表

反正做好人你班泛民唔收貨!
一於由忠變奸嚟過大清算!
如果係我,一定玩泛民班仆街

引用:
原帖由 vera1977 於 2019-6-18 04:53 PM 發表
香港人完九完。民主L做特搜。
呢個冇可能,同美鬼通姦嘅人阿爺忍唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]