• 瀏覽: 120,875
  • 回覆: 644
+21
引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-18 09:24 AM 發表

引述《星島日報》報導
貼出被引述的星島日報文章先講啦

引用:
原帖由 12-12-12 於 2019-6-18 09:14 AM 發表
弱勢政苦,希望她能連任

手下個個精英,派$4000蚊...都...
今屆真勁
知法犯法僭建、派錢派到過街老鼠、個個卸責唔L關我事

引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-18 09:10 AM 發表
香港《反送中》抗爭持續中,連續兩個週日累計有300萬民眾上街抗議,幾乎是香港一半人口都站上大街上《反送中》,要求特首林鄭月娥下台、撤回送中條例等,但林鄭仍沒有回應,但據港媒報導,林鄭在閉門接見賓客時2度哭泣。林鄭至今沒有公開對抗爭民眾的訴求提出具體回應,《星島日報》報導,但她昨在禮賓府閉門分批約見包括中小學校長團體、高教界及宗教界領袖等數個團體,尋求諒解。她在會中表示「暫緩修例『實質上等於撤回』, ...
喊有咩用!
堅持修例💪

垃圾反對派,整喊林鄭bb 😬😬😬

冇可能

咁X打得,咪返屋企教仔囉!

有傳痴瘋非常懷念,喺獄中日日沖涼執番鹼嘅時光!!

陳x扁手震仲可以日日打飛機
馬英x攪基
英文晚晚叫鴨
傳……疑……可靠消息人仕透露。。

呆灣笑死人的飛機文

佢d司局長比較平庸

引用:
原帖由 kcmc 於 2019-6-18 09:12 AM 發表
你認為下唔下台,而家佢重可以自己話事咩?
緊係可以,佢想要架話唔理立法會直接用特首權限通過法案都仲得,因為係香港裡面特首係大晒,唔好以為民意好有用,用黎參考下架咋

佢喊只係怕冇左份好工作咋

引用:
原帖由 thunderpig 於 2019-6-18 10:30 AM 發表
如果講兩講就下台,可能要每日一選
咁大規模示威 103萬人上街都叫「講兩講」😎

引用:
原帖由 30678426 於 2019-6-18 10:31 AM 發表

星島日報係舔共
連佢到可以寫出來
恐怕
除咗毒果,你地會覺得邊間傳媒報紙唔係舔共架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]