• 瀏覽: 120,844
  • 回覆: 644
+21
下台啦 你已無力再管治香港 香港人對成個管治班底極度痛心和失望

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-18 10:33 AM 發表

咁大規模示威 103萬人上街都叫「講兩講」😎
仲吹103萬,真係人唔笑狗都吠!!
2次加埋都可以俾你免強講得過嘅!!

引用:
原帖由 天.地.不.仁 於 2019-6-18 10:33 AM 發表
佢喊只係怕冇左份好工作咋
柒婆月薪42萬港元 搞啲咁嘅嘢出嚟 真係想吊佢屎忽

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 10:35 AM 發表

仲吹103萬,真係人唔笑狗都吠!!
咁你繼續吠囉

今屆正苦
劏房波派4000
光頭星四電一腦垃圾袋徵費
羅屎光60歲都係中年
已積咗好多民怨
仲嚟搞個送中
想唔爆都幾難

台灣點知?

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-6-18 09:27 發表
林鄭必須要下台, 她狠狠打臉支持修例的議員,也狠狠打臉一直支持政府的市民。 如果當時候林鄭堅持推二讀通過, 議員市民都會更加堅定要與反對派打一場硬仗。 現在撤回道歉, 下次選舉基本票都跑光光, 或者不投票。 就算二讀不通過, 這是議員的責任, 政府已經盡力。 這樣市民及議員都能夠理解,而且也看到那些議員投反對票。 現在全部都輸掉了。 林鄭必須要下台 ...
講得對,15號跪當日,我已經決定不再投票,一向投建制撐政府,經一役,原來上下街你就跪,投都無Q用啦

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-18 10:28 AM 發表

喊=有人性 廢青邏輯
咁點樣先係有人性?賜教下

引用:
原帖由 AVBW@92^^ 於 2019-6-18 10:27 AM 發表

美國佬都寧願選特朗普,可見一般市民都寧願選男性做國家最高領導人

女性做最高領導人通常冇好
男人好睇時勢跪低,女性不容易更改路線,莽自尊大心強,受不起錯折,你睇英國首相有咩好下埸已經知,下界政府一定唔可以再喺女人,中央推奶媽上臺只喺為容易控制之外,仲以為香港人唔會烚女人,錯晒!你睇奶媽上埸後整個政府架構喺歷界最弱ge,叻人完全唔肯加入政府,當年如果 鬍鬚曾上埸可能唔會有今日的局面

又有人開天眼

引用:
原帖由 Vince78 於 2019-6-18 10:34 AM 發表
下台啦 你已無力再管治香港 香港人對成個管治班底極度痛心和失望
政府治港係靠法律唔係靠威信架,唔信你可以試下唔好交稅睇下會點
順便法律亦無規定特首要聽市民講野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]