• 瀏覽: 67,261
  • 回覆: 7
  • 追帖: 3
+55
引用:
原帖由 H叔 於 18-6-2019 09:37 AM 發表
呢個一哥玩完啦,廢到咁,暴動都唔敢話暴動。而家盲陣要佢落台,本來支持佢既都要佢落台,嗱嗱聲走唔好係度阻住個地球轉啦
真係冇用

引用:
原帖由 極速前進 於 18-6-2019 09:46 AM 發表

大家太善忘!唔記得香港有班
曾受過訓練嘅...暴徒!...溫故知新!

特訓千員 佔中亂華
挪威周一至周三舉行「二○一四年度奧斯陸自由論壇」(Oslo Freedom Forum),出席人士包括各國人權分子,今年論壇的主題亦聚焦香港的佔中行動。但與會人士披露,佔中行動早有預謀已是「公開的秘密」,續稱佔中行動早在近兩年前已開始暗中籌劃,更指有多達一千名佔中分子在行動前曾接受特訓,務求 ...
明嘅人會明,唔明嘅人點提醒都唔會明。
咁心被利用做美狗西奴嘅爪牙係唔會醒㗎

引用:
原帖由 atkatk002 於 18-6-2019 09:49 AM 發表
612咁多暴徒,只係拉到5隻,市民質疑警方放生。
同意

引用:
原帖由 lrr174 於 18-6-2019 10:04 AM 發表
唔係暴動, 只係好和平示威 ? .... 眼盲心亦盲 !!

https://www.youtube.com/watch?v=ANsTTGsYA3U
仲係毒果拍嘅,冇得話人屈你班暴徒啦

引用:
原帖由 簡sir 於 18-6-2019 10:43 AM 發表
一班人暴動,拉咗5個,唔係得5個暴動,點解而家啲人可以咁唔講道理,夠惡夠人多就可以黑講成白
唉⋯真係要自求多福
明明依法辦事,依家都跪低向惡勢力低頭

引用:
原帖由 ggpa 於 18-6-2019 10:51 AM 發表

作為集會主辦方,本就有不可逃避的責任確保遊行是在和平的方法下進行,你們可自己安排足夠糾察,如沒足夠能力亦可跟警方合作以維持秩序。當有人作出不乎你們主張的和平遊行時,你們應立即制止,或協助警方將破壞和平集會人士隔離或拘捕。然而你們不單沒這樣做,還縱容和包庇暴徒。

現在是你們自己不割蓆,還要求政府不要依法懲治暴徒。政府最終會屈服嗎?不知道,反正其弱勢是自取的。 ...
無奈

引用:
原帖由 酒店忽然浴缸 於 18-6-2019 11:00 AM 發表
係暴動就暴動 跪乜春😲

無論一哥點講,小弟仍然支持警方依法執行職務打擊暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]