• 瀏覽: 67,176
  • 回覆: 10
  • 追帖: 3
+55
引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-18 09:24 AM 發表

難明?有圖有真相!動手掟磚頭...
.唔係暴力?仲唔係暴徒?搬運工,

掟磚插警嗰幾個一定係暴動人士,其他嘅只可以話係協助暴動人士,不過如果佢地辨識為不知暴徒會真暴動噉佢地都只可告破壞公物罪。

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-6-18 09:36 AM 發表

警察打人,我懷疑係解褲軍扮警察出黎做賊!
危險人物,要即時大量人力制服以防佢傷人或自殘,亦不排除有精神病發狂傷人可能,警方做法決斷。

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-6-18 11:22 AM 發表
一哥自願做弱者!0k!
那就由香港市民做警隊的背後支持者……為警隊發聲討回公道!6月30日金鐘添馬公園聚一聚!
支持警隊,加入警隊啦,背乜後呀?

引用:
原帖由 Heabo 於 2019-6-18 11:20 AM 發表
唔好話我知呢D只係不覺意掂到呢D廢話
有圖有真相

明顯見到係不覺意,之後還要睇心理醫生先消除陰影。

引用:
原帖由 yau0118 於 2019-6-18 11:26 AM 發表

150發催淚彈
如果唔用150發催淚彈,就有50個去攻擊警方嘅暴徒了,所以警方已盡力制止暴力發生了。

引用:
原帖由 Heabo 於 2019-6-18 11:44 AM 發表

強姦人都係不覺意?
明顯? 咪講廢話
有強姦咩,有就要坐監了。

引用:
原帖由 Heabo 於 2019-6-18 11:49 AM 發表

我唔係講張相
有好多強姦犯強姦一個女仔都比人拉咗
你覺得無問題係咪睇得av多?
無強姦就無事了。

引用:
原帖由 Biging 於 2019-6-18 11:55 AM 發表
第一日百萬人上街,個個以為市民流料,睇唔起遊行人數,只聽取警方低估的22萬人遊行,到第二日衝擊立法會,政府仲為開槍掩飾為平暴徒為市民為香港,到二百萬人上街,今次政府先知驚,各部門紛紛同政府淋病割劃清界線。警員一直都睇唔起示威者,佔中個次六警被起訴已深懷痛狠,今次出到槍打散整個警隊公信力仲加以掩飾稱開得好開得妙開得其所,真他媽的不知所謂,盧應該喺第一個引疚辭職先啱:smile ...
打暴民係國際標準,打得唔夠所以無公信力。

引用:
原帖由 西部紅色馬 於 2019-6-18 12:49 PM 發表
5人暴動!什麼邏輯理論!
1個人暴動都係暴動。

引用:
原帖由 西部紅色馬 於 2019-6-18 01:39 PM 發表

唔好玩啦!咁都噏得出!
正如當年嘅屠城論

引用:
原帖由 ching02li 於 2019-6-18 05:07 PM 發表
5人暴動
出動百幾粒Teargas.
係百幾粒Teargas保護下才將暴動壓下剩返5個暴徒。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]