• 瀏覽: 63,802
  • 回覆: 419
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 ivanlee99 於 2019-6-18 11:49 AM 發表

有記者提問,當日有消息傳出會有示威者衝擊,而當時下午3時,立法會門外只有30名警員排成兩排戒備,警方是否刻意收手吸引示威者衝擊。 <------------ 少人就 = 刻意收手吸引示威者衝擊

咁如果警方多人呢? 係咪會被批評為" 不對等" 或" 何需用咁多人手"

真係咩都有得比人話 ...
終日示威衝擊,自有政棍呵護。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
一皇兩后 其中一個冇被中出就玩完 所以唔可以叫3p
而家肥仔話派肉金 一條女收足錢 另一條女收唔到錢
收唔到錢條女同肥仔研究 何謂3p

回覆 引用 TOP

第一日百萬人上街,個個以為市民流料,睇唔起遊行人數,只聽取警方低估的22萬人遊行,到第二日衝擊立法會,政府仲為開槍掩飾為平暴徒為市民為香港,到二百萬人上街,今次政府先知驚,各部門紛紛同政府淋病割劃清界線。警員一直都睇唔起示威者,佔中個次六警被起訴已深懷痛狠,今次出到槍打散整個警隊公信力仲加以掩飾稱開得好開得妙開得其所,真他媽的不知所謂,盧應該喺第一個引疚辭職先啱

一哥果然係大丈夫,能屈能伸👎👎👎👎👎

回覆 引用 TOP

前幾日就係威係勢家陣變死狗,班差老乜7面都無曬

回覆 引用 TOP

有冇放土製炸彈?咁都叫暴動?

回覆 引用 TOP

轉佢條命戰争罪犯

回覆 引用 TOP

地產黨大鑊全勝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 H叔 於 18-6-2019 09:37 AM 發表

呢個一哥玩完啦,廢到咁,暴動都唔敢話暴動。而家盲陣要佢落台,本來支持佢既都要佢落台,嗱嗱聲走唔好係度阻住個地球轉啦
真係冇用

回覆 引用 TOP

香港公安的暴力行為算唔算暴動?

回覆 引用 TOP

你係咪盲架?佢射殺邊個呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我係小甜甜 於 2019-6-18 10:47 AM 發表

你講錯,唔係得五個人去暴動,其實係只拉到五個人涉及暴動罪,當曰現場有好多暴徒係走甩咗
最閉佢都係話得5個人喎,其他示威者好和平

點呀一哥,咁都淆JJ

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 極速前進 於 18-6-2019 09:46 AM 發表

大家太善忘!唔記得香港有班
曾受過訓練嘅...暴徒!...溫故知新!

特訓千員 佔中亂華
挪威周一至周三舉行「二○一四年度奧斯陸自由論壇」(Oslo Freedom Forum),出席人士包括各國人權分子,今年論壇的主題亦聚焦香港的佔中行動。但與會人士披露,佔中行動早有預謀已是「公開的秘密」,續稱佔中行動早在近兩年前已開始暗中籌劃,更指有多達一千名佔中分子在行動前曾接受特訓,務求 ...
明嘅人會明,唔明嘅人點提醒都唔會明。
咁心被利用做美狗西奴嘅爪牙係唔會醒㗎

引用:
原帖由 atkatk002 於 18-6-2019 09:49 AM 發表

612咁多暴徒,只係拉到5隻,市民質疑警方放生。
同意

回覆 引用 TOP

一哥点講都無用,區議員係都要話無暴力,淨遊行嘅人仕,都有參予暴力抗爭,不可分割!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]