• 瀏覽: 67,266
  • 回覆: 419
  • 追帖: 3
+55
引用:
原帖由 tomymt 於 2019-6-18 10:23 AM 發表
一哥間歇性失明,間歇性失憶?
已跪低 (跪玻璃)

由今日開始支持香港警察少做少錯,唔做唔錯。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
班黑衣暴徒掟完嘢,一見到警方推進就閃,仲有啲傳媒記者,言語挑釁警方嘅示威者幫佢哋掩護,捉唔到班黑衣暴徒,就唔可以定性為暴動?

引用:
原帖由 亞米 於 2019-6-18 10:28 AM 發表
由今日開始支持香港警察少做少錯,唔做唔錯。
係,所以黃人有事自己攪掂,比人搶劫,比人打,屋企有乜事自己攪掂,總之有任何事唔好搵差佬,自己攪掂。

無謂沖食屎啦,對唔往前線搏命人員,無謂沖下台!

引用:
原帖由 ac_cml 於 2019-6-18 09:04 AM 發表
好開心, 心情大好! 能成為勝利者真係好!
見到政府各部門互相割蓆, 好心涼!

一開始點解唔聽人民的意見? 唔立即撤回?
宜家自食其果! 應有此報!
癈西, 勝利?第日比班逃犯老笠唔好報警

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-6-18 09:05 AM 發表
究竟是否暴動?警犬一哥俾個確實答覆好不好
盲炳, 得隻屎眼

一哥,驚方之恥

以前歷屆一哥都撐得好行,呢位一哥真係流左小小😥😥

X, 依家做政府高官, 個個都唔係講人話既

林鄭選舉時向七百萬香港人話, 如果我違返大多數民意, 我會落台, 變左日前我仲有好多野未做, 依家香港要做實事既人, 佢咁講, 擺明當香港人係傻仔

(打工仔返工, 做左堆屎出黎, 俾老細照肺, 老細叫你辭職, 唔通你可以話我仲有好多野要做, 公司要有做實事既人咩?)

既然特首係無賴, 下屬只會更無賴, 姓盧呢條傢伙, 依家又話得小部份人做左攻擊行為, 我係話有5條友仔係暴動啫, 嘩, 咁你班差佬咪離L哂譜, 班差佬幾千人, 用150枚TEAR GAS, 布袋彈同橡膠子彈, 又速龍棍咁 先控制到5 條友, 你班黑警唔通係紙紮既?

真係笑到噴飯

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2019-6-18 10:16 AM 發表

香港就係俾你依啲人搞到仆直
撈唔起,廢青,心態諗住攬抄搞亂香港揾著數

跳落黎博出位果個就係人版,廢青一名博出位,佢贏咗喇

法例是否通過,正常人都係要生活,要工作,要應付日常事務

你條仆街繼續j飽佢,你人生可能漫無目的,所以先咁撚得閒 ...
我日日返工好忙, 我係專業人仕要同你交待?
我幾忙我呢幾日都係要上來同你地開火, 我就係要笑你地, 用勝利者來笑你地

想大家過返正常生活, 唔該政府聽下民意,唔好以為你搞到建制係議會係大多數, 佢地就代表緊真正的民意!!!!

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2019-6-18 10:34 AM 發表

癈西, 勝利?第日比班逃犯老笠唔好報警
好呀好呀
香港20 年來都係咁, 宜家先話好多逃犯? 笑死人啦, 真係笑死人!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]