• 瀏覽: 67,271
  • 回覆: 419
  • 追帖: 3
+55
引用:
原帖由 jl1008 於 2019-6-18 09:19 AM 發表
捉了十五個人,衹有五個人才有可能是涉及暴動,其他身在現場的人就不算是,那是否可以向法官告他濫用武力,他就坐在辦公室嘆冷氣看情況,那些在現場為香港服務的警員就捱罵,更要他們使用不適當的武力? ...
下次活動差佬應該負派水派櫈仔派扇就啱喇...請埋佢地入立法局參觀...

沒救了!, 香港已死!

唔衝 我就唔信俾到機會 對方試彈

跟本兩邊都唔係好人

其實葦蔥只係解釋冇暴力行為冇罪
有暴力行為仍有可能入罪
係d低能仔驚到賴屎先出黎派定心丸比d hihi
根本冇跪低
我仍相信再有暴力行為亦會再打9低能仔
等睇hihi比人打到爆春

我奉勸唔係黃屍既年青人唔好投考警察, 在職既前線既都要轉工,一份吃力不討工作,受盡暴徒辱罵,攻擊。無論你們有幾盡心盡力去維護香港,都得不同認同,只會做成為政治角力下的箭杷。對付暴力及動亂工作,香港還是交回大陸負責吧!

引用:
原帖由 真中國人 於 2019-6-19 12:32 PM 發表

支持政府執法!
老實說,回歸這麼多年了,都給你們這群內戰、大躍進、文革、八九民運的逃犯和後裔在國家土地生存了這麼多年,已經仁至義盡,釋法宰了你們也是應該的。全國上下已經很討厭你們香港人人了,不立法去找些方法解決你們,中國上下隨時會暴動。所以為國家好,必須解決香港。

支持政府執法!
老實說,回歸這麼多年了,都給你們這群內戰、大躍進、文革、八九民運的逃犯和後裔在國家土地生存了這麼 ...
支持美國整死中國,中國變成美國領土之後你地中國人全部可以攞綠卡,以後你地又唔駛偷渡去美國了!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-6-19 08:13 PM 發表

支持美國整死中國,中國變成美國領土之後你地中國人全部可以攞綠卡,以後你地又唔駛偷渡去美國了!
生番之國
去泥托柒!

引用:
原帖由 呂壽波 於 2019-6-20 06:03 AM 發表

生番之國
去泥托柒!
美國人條柒又粗又長,托起來特別爽手
中國有句名言:反美係工作,留美係生活!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-6-20 09:06 AM 發表

美國人條柒又粗又長,托起來特別爽手
中國有句名言:反美係工作,留美係生活!
有(能用)!起唔到頭嘅!廢柴泥
美國有條柒叻牙?米老鼠有隻

下次出解放軍

如果 叫 黃之鋒 同 盧偉聰 隻揪 , 誰輸了就道歉下台, 你支持嗎?
https://www.youtube.com/watch?v=Vm87Li8L2ic

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]