• 瀏覽: 67,175
  • 回覆: 419
  • 追帖: 3
+55
引用:
原帖由 gk3328 於 2019-6-18 09:27 AM 發表
為咗自己仕途,佢把暴力毆打示威者同用槍水平角度射殺示威者責任推俾前線指揮官,佢係無責任,看來又好快得到黨的嘉許,同佢前任一樣,有得升棺。 ...
禿鷹硬淨過佢好多

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-18 09:24 AM 發表

難明?有圖有真相!動手掟磚頭...
.唔係暴力?仲唔係暴徒?搬運工,

警察打人,我懷疑係解褲軍扮警察出黎做賊!

附件

反送中.jpg(47.43 KB)

呢個一哥玩完啦,廢到咁,暴動都唔敢話暴動。而家盲陣要佢落台,本來支持佢既都要佢落台,嗱嗱聲走唔好係度阻住個地球轉啦

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-18 09:24 AM 發表

掟磚插警嗰幾個一定係暴動人士,其他嘅只可以話係協助暴動人士,不過如果佢地辨識為不知暴徒會真暴動噉佢地都只可告破壞公物罪。

引用:

本土 L ,示威者,飯聞全部都睇唔到

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2019-6-18 08:55 AM 發表
警務處處長盧偉聰晚上會見傳媒表示,6.12當日形容事件為暴動,坊間有不同意見。他解釋,當日所指,是某些人的行為涉干犯暴動罪,如沒參加暴力行為的人士,不用擔心,當日表示拘11人,只有五名涉暴動有關。此外,警方當日在周邊地方,拘捕17人涉其他罪,包括未能出示身份證明文件等。當日三時半,有人以暴力衝擊警方防線,包括用磚頭、鐵支、鐵馬,說這是暴動,因有些人使用了暴力行為。如在場沒使用暴力人士,不用擔心。當 ...
手無寸鐵?

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-18 09:34 AM 發表

警咩?點知邊9個係警??咩名咩號碼???全身黑色邊度顯示係警????
https://www.youtube.com/watch?v=PyWr52Vqiog&feature=youtu.be

你估日日150x真係嚟香港團聚咩!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-6-18 09:36 AM 發表

呢啲係叫制服暴徒

引用:
原帖由 cycannon 於 2019-6-18 09:27 AM 發表

之後十幾年你地慢慢pkje^_^
點解PK 法? 你話你地? 你不是香港人? 你是外國人的話做乜來DISCUSS 說三道四我們香港人的事?

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-6-18 09:36 AM 發表

危險人物,要即時大量人力制服以防佢傷人或自殘,亦不排除有精神病發狂傷人可能,警方做法決斷。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-6-18 09:39 發表
本土 L ,示威者,飯聞全部都睇唔到
大家太善忘!唔記得香港有班
曾受過訓練嘅...暴徒!...溫故知新!

特訓千員 佔中亂華
挪威周一至周三舉行「二○一四年度奧斯陸自由論壇」(Oslo Freedom Forum),出席人士包括各國人權分子,今年論壇的主題亦聚焦香港的佔中行動。但與會人士披露,佔中行動早有預謀已是「公開的秘密」,續稱佔中行動早在近兩年前已開始暗中籌劃,更指有多達一千名佔中分子在行動前曾接受特訓,務求達致最大效果。
楊建利每一小時授機宜佔中的推手當時腹中已有計劃,準備鼓動一萬人上街,佔領香港中區的道路。他們堅信,中國政府操控香港的特首選舉,足以構成公民抗命的爆發點,因此依照此方向策劃佔中行動。報道披露,佔中推手不僅預先斟酌行動的時機和性質,更已策劃整個運動的運作。據悉,或有多達一千名相關人士曾接受特別訓練,以求佔中能達致最大效果。

612咁多暴徒,只係拉到5隻,市民質疑警方放生。

腦萎聰 

大家請注意,HK法律已改寫,根據新聞台訪問兩小女孩,暴動新定義 : 搗亂破壞掟磚掟鐵通同時要有搶劫先係可以定性為暴動,殺人放火未發生暫不作暴動定義,發生後先至算

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]