• 瀏覽: 67,272
  • 回覆: 419
  • 追帖: 3
+55
係暫時拉咗五條暴動友,唔係只得五人暴動,警方仲搜緊證據,放心,最後一定唔只呢五條友,只是時辰未到

引用:
原帖由 ac_cml 於 2019-6-18 09:04 AM 發表
好開心, 心情大好! 能成為勝利者真係好!
見到政府各部門互相割蓆, 好心涼!

一開始點解唔聽人民的意見? 唔立即撤回?
宜家自食其果! 應有此報!
吓唔係暴動,我幾個表弟妹暴動一個星期前已經去左SET秘密指揮部同救援站,我個姨甥仔又係幾日前已經晚晚同人討論各式防護裝備,我都同佢哋講,如有人嚟問我,我第一個帶隊上門拉佢哋

I cant find the right word....

同你冇犯法怕咩引導條例邏輯一撚樣荒謬!邊撚個去定義你暴動你犯法先?係抓住權力一方!廢話

引用:
原帖由 我係小甜甜 於 2019-6-18 05:09 PM 發表
係暫時拉咗五條暴動友,唔係只得五人暴動,警方仲搜緊證據,放心,最後一定唔只呢五條友,只是時辰未到
政府已經死晒狗唔敢再得罪市民!

引用:
原帖由 ching02li 於 2019-6-18 05:07 PM 發表
5人暴動
出動百幾粒Teargas.
係百幾粒Teargas保護下才將暴動壓下剩返5個暴徒。

引用:
原帖由 mc4870 於 2019-6-18 16:01 發表

有圖都無用架, 佢地會選擇性失明, 乜都睇唔到架.
貼圖,只係上網吹吹水咋,佢哋睇唔睇到?信唔信?
與吾無關係,吾....又唔係佢哋呢個,那個,邊個,

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 yimroy88 於 2019-6-18 17:32 發表
同你冇犯法怕咩引導條例邏輯一撚樣荒謬!邊撚個去定義你暴動你犯法先?係抓住權力一方!廢話
都算明白事理喎!咁你咪....抓權咯!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-18 05:40 PM 發表

都算明白事理喎!咁你咪....抓權咯!

你幅圖今日最有代表性!佢老竇就係香港通緝犯走咗去台灣過世!用抓係配合你哋國語人,被美國佬"揸"春袋才是正解!我寫個抓都覺得面紅!

掟鐵之鐵馬磚頭 等等行為,絕對係暴動啦!

引用:
原帖由 yimroy88 於 2019-6-18 17:57 發表

你幅圖今日最有代表性!佢老竇就係香港通緝犯走咗去台灣過世!用抓係配合你哋國語人,被美國佬"揸"春袋才是正解!我寫個抓都覺得面紅!
吾睇完你嘅.......回應,
覺你真是個....非常叻嘅人!

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-6-18 09:26 AM 發表

我哋盲反都睇到係暴動啦!
好肯定

引用:
原帖由 samsam423 於 2019-6-18 09:30 AM 發表
五毛有乜睇法?有成五個暴徒咁多
回歸你英國

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-18 06:02 PM 發表

吾睇完你嘅.......回應,
覺你真是個....非常叻嘅人!
睇下咩人先至作出點樣嘅回應囉!super

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]