• 瀏覽: 39,427
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 一風堂 於 2019-6-18 02:45 PM 發表

還有戲睇……?劇到尾聲大結局了……好人無好報……被奸人害死!奸人當道成為大贏家!
咁又未必,阿爺布嘅局,一定為香港好。

引用:
原帖由 孫果 於 2019-6-18 08:55 AM 發表
泛民政棍成日利用年青人去衝, 叫完口號就離開案發現場, 睇住電視食住花生睇表演, 毀害年青人一生前途, 損害佢地回內地工作的機會, 當年青人年紀漸長, 才後悔信錯政棍已經太遲了. 我地香港沉默的市民, 從來無出來投票的選民, 用你手上一票, 踢走泛民害港政棍. 要佢地票債票償. ...
https://youtu.be/v4-kLGFTh_A

跟本成個團隊都係廢西!搞埋啲政策又擾民,勞民傷財,咁多人出遊行,都係啲怒氣積埋積埋,而家一次爆曬佢!

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-6-18 02:29 PM 發表
須則我支持政府、林鄭。但我唔會盲撐!是實上佢D班底係弱咗D!睇樣就知係低班馬!無火無勇無謀!加上有25仔在內!內優外患…………唔收檔都唔得啦 ...
一個派4000搞兩年
一個縮骨, 顧住自己10幾個物業多過施政
一個講個名就等同僭建

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-18 10:32 AM 發表

佢地係香討惡哂!
不過.........恕坦白,香討影響力大不如前。
香討只係五毛多,唔代表香港人意見

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-6-18 12:39 發表

政府就係唔識掌握民心
人情世故

唔係貪你個四千
派錢等同新年派利是
目的就係想大家同歡同喜

最忌有D人有
有D人冇

呢種係一種豪氣
澳門就懂呢種哲學

林鄭乜春理財新哲學
儍Kai當好橋 ...
説得對極!終於有人說出了亮點!

引用:
原帖由 得棚牙 於 2019-6-18 10:47 AM 發表
傳:其實特首辦有冇專人睇香討?!
信香討死得

林鄭的隊友太豬了
只係不怕神的對手嗎

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-6-18 02:12 PM 發表

黃錦星的確係廢,這一點我是同意的
走塑擾民不知所謂
快餐店前線運作都要畀環團check住
做官又係俾環保團體牽住個鼻走。

引用:
原帖由 籠中可愛的馬桶 於 2019-6-18 02:50 PM 發表

泛民政棍吾死無用       俊乳要快d出嚟交代吓啦       冤魂好快纏上俊乳身

推GG ...
真係為左$,乜都做得出

引用:
原帖由 montejo 於 2019-6-18 08:47 AM 發表
林鄭成日以為有 fb 就係貼近社會
睇下呢次,telegram, 連登……你話政府!幾落後!!!

我一向少貓幾隻 telegram friend list, 呢兩三個星期多咗好多朋友 join

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1525123/

連續兩星期的反修例遊行,屢次刷新本港最高遊行人數,通 ...
一見到有劉江華就知道係廢

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-6-18 02:52 PM 發表

一個派4000搞兩年
一個縮骨, 顧住自己10幾個物業多過施政
一個講個名就等同僭建
正是

引用:
原帖由 BBXXYY 於 2019-6-18 02:49 PM 發表

當然…世事無絕對……可能真的有意想不倒結局呢!期待新世代來臨!

引用:
原帖由 BBXXYY 於 2019-6-18 02:49 PM 發表

阿爺會出招?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]