• 瀏覽: 39,448
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+17
成班護主不力

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-6-18 10:28 AM 發表

落唔落後不是關鍵, 係佢地心態係點...,想強硬或軟弱, 都係佢地決定...

行政會議d人咁放風, 我覺得林鄭一開始已經信錯人...
錯,係林鄭唔強硬,食左十香軟骨散
唔聽湯大狀講,輸 硬

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-6-18 10:23 AM 發表
亞爺今次引蛇出洞
淋病全個團隊
係人係鬼現晒形
好戲在後頭

引用:
原帖由 BBXXYY 於 2019-6-18 02:12 PM 發表

好戲在後頭
hope so

引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-6-18 02:09 PM 發表

最激氣是環保搞到垃圾無人收,又搵外國財團做回收商,但個外國貨是鹹豬手收留兩件逃犯,水炮車又要買外國貨!

環保無飲管飲凍野紅豆冰不方便!
黃錦星的確係廢,這一點我是同意的

而家做選秀節目?要顏值高?

引用:
原帖由 孫果 於 2019-6-18 08:55 AM 發表
泛民政棍成日利用年青人去衝, 叫完口號就離開案發現場, 睇住電視食住花生睇表演, 毀害年青人一生前途, 損害佢地回內地工作的機會, 當年青人年紀漸長, 才後悔信錯政棍已經太遲了. 我地香港沉默的市民, 從來無出來投票的選民, 用你手上一票, 踢走泛民害港政棍. 要佢地票債票償. ...
無一個黨,無一個政客真正為港,
所有都係為自已既自私精。

反而同情林鄭,本來就是一個普通香港女人,與世無爭的,最慘就是被689,行政各懷鬼胎及建制無鳥人物推上一條不歸路。北京當局又系各自為政,不敢強態支持,共產黨員本色,林鄭被自己人坑了。

話睇相都識。

引用:
原帖由 yeunga13 於 2019-6-18 02:22 PM 發表
反而同情林鄭,本來就是一個普通香港女人,與世無爭的,最慘就是被689,行政各懷鬼胎及建制無鳥人物推上一條不歸路。北京當局又系各自為政,不敢強態支持,共產黨員本色,林鄭被自己人坑了。 ...
普通女人?人地做 AO 搵十幾萬一個月時, 你還是精蟲

粿條陳茂波第一個要辭職

香港的問題就是北京的問題⋯⋯也反映中央缺氧的問題越來越嚴重,鄧小平的一國兩制令英鉄娘子變改「跌娘子」于人民大會堂的一梯下,而習大就跌在俄台邊,鄧小平返生一定拉出午門⋯⋯

一個劏房波已經世界級廢。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-18 10:28 AM 發表

是甘的~由於616前~大少奶叫中央同公安部長釘住五大老黑阿公~大家就可以睇到由特9呢個pok kai就任以來所有示威中的衝突~真系特9個pok kai夾埋班黑社會想搞慶習大出老解推佢下台~大家睇到616 200萬人上街系幾甘和平任何衝撃都冇發生~就睇到所有野都系特9同埋柒9搞出黎~包括港獨!! ...
真係信200萬人就說明你無腦
吾好再拗啦,眀白了

須則我支持政府、林鄭。但我唔會盲撐!是實上佢D班底係弱咗D!睇樣就知係低班馬!無火無勇無謀!加上有25仔在內!內優外患…………唔收檔都唔得啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]