• 瀏覽: 42,700
  • 回覆: 241
  • 追帖: 4
+4
成立臨時政府?係就好呀,唔使等到2047。

引用:
原帖由 hellopet 於 2019-6-18 03:08 AM 發表
成日話外國勢力介入,其實依家成個政府嘅高層都係外國人黎啦。上至林鄭月娥,下至啲芝麻綠豆官都係英籍或者澳洲籍或者加拿大食㗎啦。根本連習近平個家姐都係澳洲籍嘅,集大大個女喺美國籍嘅。上至共產黨下次香港政府大部份都有外國籍嘅,反而上街嗰班學生或者市民大部份都冇外國護照。所以唔好成日將外國勢力放係口邊。 ...
你知就好啦,咁重唔係外國介入點至係?

香港犯民無法無天,大家普通市民要合力救港,用選票趕走垃圾泛民議員!

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-18 02:00 AM 發表
泛民都有人討論成立臨時政府了!

看來顏色革命無誤了!

可居然提出要求

要釋放旺角暴亂的犯人

取消暴動定性,

重啟政改,要真普賢 !!

否則就推翻特區政府

推選梁天琦?

誰要說不是美國搞事的就是喪盡天良 ...
不信,你無視痴瘋?犯民?

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-18 02:04 AM 發表

https://>>><<</thread/1231603/page/2

泛民欲成立香港臨時政府,廢青圍特首辦促林鄭下台;須知革命是要流血的,抗美援朝中國軍人為了人民的利益不怕犧牲。

看來是需要合法鎮壓! 並宣佈緊急狀態法 ,戒嚴並 一過一制了~~

https://www.youtube.com/watch?v=9FXxcptHtCk ...
笑死我!要求美軍介入都夠膽死!唔怪之得咁多傻仔上街啦!

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-18 02:00 AM 發表

看來顏色革命無誤了!

可居然提出要求

要釋放旺角暴亂的犯人

取消暴動定性,

否則就推翻特區政府

推選梁天琦?

係就快啊  等住睇解放軍鎮壓

引用:
原帖由 hellopet 於 2019-6-18 03:08 AM 發表
成日話外國勢力介入,其實依家成個政府嘅高層都係外國人黎啦。上至林鄭月娥,下至啲芝麻綠豆官都係英籍或者澳洲籍或者加拿大食㗎啦。根本連習近平個家姐都係澳洲籍嘅,集大大個女喺美國籍嘅。上至共產黨下次香港政府大部份都有外國籍嘅,反而上街嗰班學生或者市民大部份都冇外國護照。所以唔好成日將外國勢力放係口邊。 ...
你令到鄉土嘅愛國人士無地自容,破滅佢哋性幻想偶像形象!你地繼續愛共產黨啦佢哋移走國庫走去攞外國護照定居拜拜!

引用:

看來顏色革命無誤了!

可居然提出要求

要釋放旺角暴亂的犯人

取消暴動定性,

否則就推翻特區政府

推選梁天琦?

係就好,快啲成立,等解放軍岀師有名收哂啲漢奸,跟住樓市大冧,一個字好

鄭林一個累全港

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-18 04:03 AM 發表

看了他們討論串
還真有人 提議
癡瘋 天琦 雙首長制 呢
我贊成,林鄭應下台,浪費機千萬買水炮車,唔用。

引用:
原帖由 hkpeng 於 2019-6-18 05:29 AM 發表

我贊成,林鄭應下台,浪費機千萬買水炮車,唔用。
我支持!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]