• 瀏覽: 62,792
  • 回覆: 336
  • 追帖: 4
+29
DLLM..,幾條seven head 皮刑事破壞....

引用:
原帖由 Marvelfans 於 2019-6-18 07:28 AM 發表

可見有1/4香港人係唔理性,不定時失明
200幻,其實只有三十幾萬,大約5%, 唔係1/4

抵死

少少煙都頂唔到,又生又死,點公民抗命呀

就係要玩到你地人踩人

講到尾都係唔係為乜理想,只係要反法唔使坐 

反轉來睇,所有人唔係暴動,黃屎蟲可反告警方濫用暴力。

引用:
原帖由 stp571 於 2019-6-18 02:23 AM 發表
仆街,真係想焗人沖防線
焗人衝防線?那請問為什麼要設防線呢?有因必有果,你唔暴力何需設防?思維若此,本人深覺閣下非常的可憐!

引用:
原帖由 二叔公 於 2019-6-18 07:45 AM 發表

焗人衝防線?那請問為什麼要設防線呢?有因必有果,你唔暴力何需設防?思維若此,本人深覺閣下非常的可憐!
你唔係焗人衝,人地又點會衝,黃屍想法真的好可悲!

傻狗特別搞笑,佢老美條靚ISIS日日都生死一刻幾百次,是否能改變佢地係垃圾恐怖份子?

我淨係見到暴徒想打爆玻璃門
破壞私人財產

合理武力,睇齊國際。參加暴力示威,要有心理準備。

又要驚死又要做暴徒

整個警務處由盧偉聰開始,不知所謂,亂柒咁嚟,仲有傻仔撐警方做得啱果度至出奇

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-6-18 01:46 AM 發表
有市民分享當日被困於金鐘中信大廈「生死一刻」。警務處處長盧偉聰昨日(14日)解釋,警隊使用武力有嚴格指引,警員亦有接受過訓練,知道如何使用武力

真相短片:https://youtu.be/13eauJMTOkU

個前線指揮官係咪癲架?咁搞法人踩人會死好多人架!一哥都講到明得5個人有動武,個指揮官係咪想害死一哥啊?我真係覺得個前線指揮官係咪想一哥日日開記招啊?點都一定要搵到呢個失心癲 ...
攞段片去聯合國告香港政府啦!

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-6-18 01:46 AM 發表
有市民分享當日被困於金鐘中信大廈「生死一刻」。警務處處長盧偉聰昨日(14日)解釋,警隊使用武力有嚴格指引,警員亦有接受過訓練,知道如何使用武力

真相短片:https://youtu.be/13eauJMTOkU

個前線指揮官係咪癲架?咁搞法人踩人會死好多人架!一哥都講到明得5個人有動武,個指揮官係咪想害死一哥啊?我真係覺得個前線指揮官係咪想一哥日日開記招啊?點都一定要搵到呢個失心癲 ...
暴徒點解最後無畜踩畜?咁証明催淚彈係正確決定!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]