• 瀏覽: 62,827
  • 回覆: 336
  • 追帖: 4
+29
又要做雞又要攞精節牌坊

又話好叻做“肉碎....”

樓主盲㗎, 睇唔到暴徒打警察咩 ???

引用:
原帖由 gagalulu 於 2019-6-18 07:23 AM 發表
佢盲唔出奇,奇在200幻人都盲先出鳩奇

30/6 撐警遊行, 添馬 到時見 !

這都是明顯有組織的。故意讓部分激進的在前面與警察發生衝突,迫使警察使用武力,製造警察發狂暴力鎮壓假象,媒體配合散播。組織者就可以主導輿論發動更多人上街與政府抗衡

引用:
原帖由 cyrusp 於 2019-6-18 07:24 AM 發表

佢盲唔出奇,奇在200幻人都盲先出鳩奇
可見有1/4香港人係唔理性,不定時失明

引用:
原帖由 mkkw84 於 2019-6-18 07:21 AM 發表
呢個係個別個案
妳都認為當時市民是生死一刻。

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-6-18 02:11 發表

咪系囉!個指揮官明知d玻璃打唔爛,真系正一豬隊友,害死一哥!影衰正義既警察!要求查出中信事件指揮管!還一哥清白!  
豬一般的暴徒

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-6-18 01:46 AM 發表
有市民分享當日被困於金鐘中信大廈「生死一刻」。警務處處長盧偉聰昨日(14日)解釋,警隊使用武力有嚴格指引,警員亦有接受過訓練,知道如何使用武力

真相短片:https://youtu.be/13eauJMTOkU

個前線指揮官係咪癲架?咁搞法人踩人會死好多人架!一哥都講到明得5個人有動武,個指揮官係咪想害死一哥啊?我真係覺得個前線指揮官係咪想一哥日日開記招啊?點都一定要搵到呢個失心癲 ...
玻璃好嘢,個制造商仲唔食住上攞多D訂單

咪傻喇,下屬做錯嘢上司一樣要問責負責下台,點會淨係推件指揮官出來祭旗,其他同僚點會服

引用:
原帖由 gagalulu 於 2019-6-18 07:23 AM 發表
你係咪聾架??一哥話得5人動武咋condom仔!

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-6-18 03:03 發表

幫手like我!幫手狂推!撐一哥!問責豬隊友指揮官!
支持警察嚴厲對付暴徒

引用:
原帖由 港男happy4 於 2019-6-18 07:38 AM 發表

支持警察嚴厲對付暴徒
你就係害死一哥個個豬隊友?

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 2019-6-18 07:08 發表
呢D正一白痴暴徒
只准自己攻撃
不准警察還擊
警察一放催淚彈
佢地唔肯離開
重話人想謀殺
真的白痴得太嚴重了
但有200萬人信以為真嘛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]