• 瀏覽: 62,841
  • 回覆: 336
  • 追帖: 4
+29
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-6-18 11:11 AM 發表

香港獨有既港式和平~

和平打刦, 和平強姦
陳同佳都係屬於和平殺人, 所以無罪, 全香港人遊行撐佢
咁相信條友真係好'和平'殺人,因殺咗都無人知,用篋拖出去又無人知,埋屍又無人知

引用:
原帖由 desperado11 於 2019-6-18 08:12 AM 發表
同意現場指揮官責任最大,盧偉聰也對 ”暴亂“ 兩字所指的範圍作出解釋,放過他吧!
我認為最大責任是這條發例的策劃人李家超,到現在還隱形,
林鄭如要重建公信除了解散行政會還要炒李家超以平公憤 ...
小心中伏、肥沖嘅言論,想𠱓你哋出嚟圍鳩佢總部。隔離解放軍幫拖。其他廿分鐘後搭高鐵出地面。小心

好難憑一段片就話係真相

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-6-18 05:03 PM 發表

你也睇不過暴動行為嗎???
無論襲擊警方或者警方襲擊無反抗既人,都睇唔過眼,總括而言,反對暴力不論立場

引用:
原帖由 wonder_girl 於 2019-6-18 05:10 PM 發表

咁相信條友真係好'和平'殺人,因殺咗都無人知,用篋拖出去又無人知,埋屍又無人知
咪就係囉!!豬隊友警察仲要學佢!!害死警隊!

引用:
原帖由 癬疥鯪魚球 於 2019-6-18 05:31 PM 發表

小心中伏、肥沖嘅言論,想𠱓你哋出嚟圍鳩佢總部。隔離解放軍幫拖。其他廿分鐘後搭高鐵出地面。小心
好文幫推,點解師兄講野差有見地?敬佩

引用:
原帖由 癬疥鯪魚球 於 2019-6-18 05:31 PM 發表

他唔似,我也不反對任何人這樣做,這是愚蠢的行為,我們睇到警察放槍時全城都行出來支持示威者,
反過來說如有暴徒故意攻擊警察就會全城反對,破壞來之不易的成果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]