• 瀏覽: 47,337
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 ADAGU 於 2019-6-18 06:58 AM 發表

唔止fb,連whatsapp都係不停傳d警察打人片,一有警察比人打佢地當睇唔到,選擇性失明。
你無睇報紙?
今次係……連登和 telegram
所以我成日話林鄭團隊廢

支持

在美國敢這樣打警察早就被十槍轟頭了

引用:
原帖由 patrick5 於 2019-6-18 08:31 AM 發表

香港已玩完!依家政府兩面不是人,高層放棄前線警員,士氣一定極低!如果我係前線警員都唔知貼做好?!希望佢地快D回復心情,香港治安係靠你地!努力! ...
https://www.facebook.com/groups/YLT2014/👈會支持嗎

引用:
原帖由 Marvelfans 於 2019-6-18 07:33 AM 發表

記者好多政治不中立又口臭,我唔信淨影相會俾人打lor, 話事話你俾人打左未
留意下,每次呢啲場面,話畀人打嘅記者一定係個兩三間……

只要林鄭開句聲, 請求藍絲上街, 才有救, 一定嚇到黃狗標尿.
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 02:17 AM 發表
整個反對派係加外國勢力加有勢力人士
先可以動員香港103萬無腦黃人
藍絲靠民間自發, 是不可能動員咁多人上街

現今香港嘅情況就係 政府 警方軟弱無能 .漢奸暴民配合外國勢力有恃無恐得寸進尺 日日破壞香港打擊中國為己任。2047之前 果班漢奸中高層不是瓜左柴就係已經移左民 傷港 你死你賤 關人忍事

引用:
原帖由 屎波 於 2019-6-18 01:34 AM 發表
《反逃犯條例》遊行結束後,大批市民仍在政府總部外留守,期間發生警民衝突,有市民被捕、同時亦有警員受傷。警察公共關係科高級警司江永祥於凌晨零時30分,在政總外會見在場記者。江表示,衝突中有警員嚴重受傷。而警方已出動警棍及胡椒噴劑。他斥衝突人士

https://cdn.hk01.com/media/article/338640/thumbnail/689fe861edbc858b3c8a0c1268 ...
警察在這事件上使用過度暴力!要追究責任。
這𥚃是香港,暴力留返比公安對付同袍吧!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-18 02:02 AM 發表
警察唔會主動搞你, 係暴徒衝擊在先.

暴動就是暴動, 唔會怕你地聲大夾惡而收回.
現在特衰政府就是縮,過兩天會跪下向市民認錯道歉。

引用:
原帖由 billy80 於 2019-6-18 02:27 發表

咁樣都唔叫暴動?真是冇天理!!!襲警應該開槍射殺暴民!唔該政府強硬少少好唔好!
政府已經向肥佬泥跪低,雙手交出治權。現在等反對派宣誓做總統,李漢奸監誓,陳日軍監誓。

引用:
原帖由 billy80 於 2019-6-18 02:27 發表

咁樣都唔叫暴動?真是冇天理!!!襲警應該開槍射殺暴民!唔該政府強硬少少好唔好!
政府已經向肥佬泥跪低,雙手交出治權。現在等反對派宣誓做總統,李漢奸監誓,陳日軍監誓。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-6-18 08:32 AM 發表
師兄 根本冇用 呢幾年 香港法律根本唔可以套係呢班人身上 香港根本就係人治

引用:
原帖由 藍More 於 2019-6-18 08:36 AM 發表
現金香港嘅情況就係 政府 警方軟弱無能 .漢奸暴民配合外國勢力有恃無恐得寸進尺 日日破壞香港打擊中國為己任。2049之前 果班漢奸中高層不是瓜左柴就係已經移左民 傷港 你死你賤 關人忍事 ...
係又點,鬼叫臭四中共冇本事?

引用:
原帖由 newbing 於 2019-6-18 08:34 AM 發表
在美國敢這樣打警察早就被十槍轟頭了
這兒是香港,你懂啥!

支持警察乜都唔做,俾人試吓無人維持治安

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]