• 瀏覽: 53,791
  • 回覆: 326
  • 追帖: 3
據《經濟日報》報道,「明日大嶼」中部水域人工島研究撥款原定在本周五(21日),提交到立法會財委會審議,不...

你地班無產年輕人恐怕一世玩撚完,推倒想幫你地嘅人,同當年推倒8萬5一樣,你做雞賣屎忽都上唔到樓,路係自己㨂仆街唔好怨,慢慢幫你包租婆瀬西啦!記得每個月準時交租呀窮L!

新聞來源連結:
https://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-news/NOW.946983/2

多謝年青人為中年人穩定樓市, 記得準交租

白痴年輕人幫地產商同業主開路

佢地根本晤識分辨什麽政策對自己有利

引用:
原帖由 hamkachan中女 於 2019-6-17 11:14 PM 發表
據《經濟日報》報道,「明日大嶼」中部水域人工島研究撥款原定在本周五(21日),提交到立法會財委會審議,不...

你地班無產年輕人恐怕一世玩撚完,推倒想幫你地嘅人,同當年推倒8萬5一樣,你做雞賣屎忽都上唔到樓,路係自己㨂仆街唔好怨,慢慢幫你包租婆瀬西啦!記得每個月準時交租呀窮L!

新聞來源連結:
https://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn- ...
推倒八萬五係上一代人,今日最少都五字頭啦

引用:
原帖由 hamkachan中女 於 2019-6-17 11:14 PM 發表

新聞來源連結:
https://www.aastocks.com/tc/stocks/new ...
人地目的就係搵地起平於市價的樓, 班後生就聽埋D政客點解唔用高球場起, 目的是起平於市價的樓, 不是越多地越好?政府富房又唔關佢地事既, 用錢幫佢地都嫌錢腥?

已經不用審了,及早撤回吧。林鄭再道歉吧。免得又有大示威遊行

我都讚成唔好攪,有 d 人係唔抵可憐。林太咁辛苦為乜?休息下先啦!

班政棍目的只係想你班年青人仆街,等佢地有政治籌碼,亦為日後一國一制時有班人攪事。點解 d 細路可以咁撚蠢。

提示: 違規內容已被屏蔽
叫人入大嶼 佢自己應該入去寶蓮寺到出家吧啦

大6響G20之後一定出手
第一封自遊行
第二推深圳取代香港
第三撤資引爆香港股樓
如果今次唔教訓香港,以後其他省有樣學樣佢就仆街啦

以後香港乜都唔好攪.

政府現在最好就係「無為而治」,乜都唔好理,實行"本啤"

唔推遲變炮灰,我都好有興趣知道琴日上街嗰d有幾多租緊樓?

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-6-17 11:30 PM 發表

推倒八萬五係上一代人,今日最少都五字頭啦
當年8萬5係地產佬煸動中產上街,最終貪曾上場,班細既冇樓住。但係當時地産佬救番樓市,同中共唔係敵對。

今次地産佬又出手,但就串外國煸動玩到過曬火。同中共正式為敵,仲貿易戰背後插大6一刀,我唔信大6會放過佢地。

而家777,呀1,認低威,越平靜越恐佈

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]