• 瀏覽: 58,232
  • 回覆: 417
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 賢豬 於 2019-6-18 01:55 AM 發表

樓價?
收入及資產都係

懂得因時制宜

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-6-18 02:33 AM 發表
少做少錯?
是誰停建居屋?
是誰停止賣地?
今日樓價貴到冇人買得起
佢係咪罪魁禍首?
當時既屋,平到幾十萬都有,日日有人燒炭,若然嗰陣再大量推出房屋,唔知會係點呢?

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-6-18 02:49 AM 發表
董伯伯就最好,可'惜D人又係為反而反。

貪曾係幾個特首最自私,唔愛港,唔愛港人ge特首。
因爲貪曾都係透撈油水同犯民一樣,理念相同,所以你不犯我我不犯你

引用:
原帖由 billy80 於 2019-6-18 02:33 AM 發表

曾狗係最仆街嘅特首,就係呢條友令樓價,物價狂漲,仲好意思話佢好!?
咁都關佢事,睇黎應多留意經濟,乜唔係金融海潚後,各國不斷量化寬鬆,狅印銀咩?

泛民政棍成日利用年青人去衝, 叫完口號就離開案發現場, 睇住電視食住花生睇表演, 毀害年青人一生前途, 損害佢地回內地工作的機會, 當年青人年紀漸長, 才後悔信錯政棍已經太遲了. 我地香港沉默的市民, 從來無出來投票的選民, 用你手上一票, 踢走泛民害港政棍. 要佢地票債票償. 

引用:
原帖由 神行客 於 2019-6-18 02:16 AM 發表

"200萬民主人士":
相片中持磚ge一定係黑警臥底
成件事係政府自編自導自演
屈我地"暴動"
不要問, 只要信
班愚民話只睇到警察打人喎

引用:
原帖由 payday 於 2019-6-18 02:04 AM 發表
冇一個特首稱職,全部都係垃圾
一班為反而反既愚民社會下,依家應該得岑生做到特首。。。

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-6-18 02:33 AM 發表
少做少錯?
是誰停建居屋?
是誰停止賣地?
今日樓價貴到冇人買得起
佢係咪罪魁禍首?
我有個傻HI朋友
月入4萬, 成日埋怨買唔起私樓
但就經常話貪曾係最好ge特首,
對佢歌功頌德
其餘三位特首就一文不值
咩社會問題都入哂中央數
我心諗: 咁撐貪曾抵你買唔到

亦唔見得為反而反係好事

引用:
原帖由 tonylam07 於 2019-6-18 03:55 AM 發表
其實香港人最憎共產黨,只是每個人都不敢出聲罵共產黨,尤其罵共產黨習近平國家主席。

習近平心裡知道二百萬香港居民仇恨共產黨執政,仇恨中華人民共和國,香港人要對付不是林鄭,其實香港人要對付共產黨,香港根本是反共基地,所以香港難免又一次天安門鎮壓屠殺學生。 ...
其實香港人最憎賣國賊,特別黃絲帶,你夠膽FB鬧黃絲咩?成家比人起底騷擾,我係土生土長香港人,咪又屈我大陸落來

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-6-18 12:39 AM 發表
唔信曾蔭權,唔通信兩個生意失敗,投靠阿爺嘅小人!!

一個總做走私嘅!
開雙非 洗到真港人 同 新移民 混到唔清唔楚
大陸發展商 官商勾結 停曬房屋政策
奶共奶得最聽話果件 俾你睇成咁

689救極都死

引用:
原帖由 yaya~come 於 2019-6-18 08:38 AM 發表

開雙非 洗到真港人 同 新移民 混到唔清唔楚
大陸發展商 官商勾結 停曬房屋政策
奶共奶得最聽話果件 俾你睇成咁

689救極都死
雙非係公文黨搞,比人洗腦又一實証

引用:
原帖由 o_0 於 2019-6-18 08:40 AM 發表

雙非係公文黨搞,比人洗腦又一實証
原本中共 無干擾
又一無分析能力既愚民
中共有你真成功

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]