• 瀏覽: 48,248
  • 回覆: 372
+10
逃犯條例直上立會二讀,都是按立法程序進行。議員可支持可否決條例。政府行政責任己完,立法責任在立會。
她究竟錯在那裏?

引用:
原帖由 樹上花色樓主 於 2019-6-17 02:40 PM 發表
逃犯條例直上立會二讀,都是按立法程序進行。議員可支持可否決條例。政府行政責任己完,立法責任在立會。
她究竟錯在那裏?
出賣佢嗰班支持者算唔算錯!?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-6-17 02:44 PM 發表

出賣佢嗰班支持者算唔算錯!?
我講係行政立法的程序。不是出賣?林鄭依足程序做,立㑹可以反對亦可讚成。

引用:
原帖由 樹上花色樓主 於 2019-6-17 02:40 PM 發表
她究竟錯在那裏?
「議員可支持可否決條例」
錯在這裏↑ 明就明, 唔明就唔明.

引用:
原帖由 樹上花色樓主 於 2019-6-17 03:21 PM 發表

我講係行政立法的程序。不是出賣?林鄭依足程序做,立㑹可以反對亦可讚成。
噢!sorry,我仲以為講緊佢嘅道德㖭!

引用:
她究竟錯在那裏?
錯在中止程序

引用:
原帖由 藤原佐為 於 2019-6-17 03:22 PM 發表

太深,唔明。正如當年廾三條。又話建制實贏,後來如何?
只是有某D人輸唔起,引入外奴。若美國或其他領事發聲明。我諗最多ㄧ千人遊行。

錯在見人多就嚇到瀨尿

引用:
原帖由 武若依 於 2019-6-17 03:28 PM 發表
錯在見人多就嚇到瀨尿
錯在有二,1商界有擔憂,最後立會主席玩失蹤。2,選擧年,建制唔博,怕失選票。

引用:
原帖由 藤原佐為 於 2019-6-17 03:22 PM 發表
明就明, 唔明就唔明.

引用:
她究竟錯在那裏?
一系硬過,一系不提,再唔系泛民建制商量好再投票!但多年來,無論23條,國教,8萬5,逃犯,不是收回就無限暫停,最差就系咁,立法會要來做乜?

錯在大部份人都唔信任中國法律

向暴徒讓步

引用:
原帖由 TL1596 於 2019-6-17 03:41 PM 發表
向暴徒讓步
簡直跌入萬劫不復.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]