• 瀏覽: 48,209
  • 回覆: 147
  • 追帖: 3
+2
就算係真相, 啲傻仔只會話你膠論, 因為佢哋只信老尾, 鐵了心要與阿爺對著幹......苦果日後傻仔會自嘗.......

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-6-17 07:21 PM 發表
共産黨在港搞逃犯條例……主要是針對歐美人士。修例後,共産黨可次隨時在香港扣控美加歐人士!就如孟晚舟在加拿大被扣一樣!
但香港就慘了,資金投資撒走,歐美人士不過境入境不投資,臺灣人亦不再來!到時香港會失去特色,死得! ...
天才,歐美人仕唔留係香港咪得囉,好似郭先生咁咪得囉,點解要死留係香港?有特別任務?唔明講乜就自己諗下啦。

一直鬧,最後還係香港落去,香港靚,大家笑騎騎。

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-17 03:15 PM 發表
知道都冇用,
蠢人多, 聰明人少
經過今次發現,情況現實比想像中更壞。

引用:
原帖由 ie7 於 2019-6-17 08:40 PM 發表

你真系九吾搭八
大幼稚呀你!

引用:
原帖由 god 於 2019-6-17 08:41 PM 發表

天才,歐美人仕唔留係香港咪得囉,好似郭先生咁咪得囉,點解要死留係香港?有特別任務?唔明講乜就自己諗下啦。
咪是囉!香港死得!
同比之前起碼都差d啦!

引用:
原帖由 susanhoho 於 2019-6-17 12:49 PM 發表
最近拜讀了一位朋友,對當今香港政治形勢的一種睇法,想與大家分享一下;

特區政府的讓步,是香港「衰退」的開始,因為「花旗國的海外打手DJB在香港的影響不斷增加⋯⋯

“DJB” 在每個城市做野,一定會用「似是而非的民生話題」令當地民眾有共鳴及激發起反政府情緒.⋯⋯2014年佔中的「我要真普選」,2019年的「撤回送中條例」⋯⋯就是令香港每一個人陷入激烈討論或甚至分裂⋯, 所 ...
得罪啲講句:歸根究底係我哋大中華民族人多做漢奸,走狗,賣國賊認第二冇人夠膽認第一

引用:
原帖由 johntt 於 2019-6-17 09:00 PM 發表
得罪啲講句:歸根究底係我哋大中華民族人多做漢奸,走狗,賣國賊認第二冇人夠膽認第一
香港直頭系漢姦集中營,仲要理直氣壯,光明正大行出來,悲哀吾悲哀

最後兩步了

引用:
原帖由 airyou 於 2019-6-17 09:09 PM 發表
立憲者食屎
如果真係咁,唔排除阿爺會出手

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-6-17 08:45 PM 發表

經過今次發現,情況現實比想像中更壞。
真係5%聰明人,都唔知有冇,
好多好似喪屍,人行佢又行。

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-17 03:15 PM 發表
知道都冇用,
蠢人多, 聰明人少
蠢人多, 自認聰明嘅人更多

引用:
原帖由 無極獅子座 於 2019-6-17 09:46 PM 發表

如果真係咁,唔排除阿爺會出手
是就快點,長痛不如短痛

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-17 09:54 PM 發表

真係5%聰明人,都唔知有冇,
好多好似喪屍,人行佢又行。
23條,國教,政改,一次比一次恐怖同反智。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]