• 瀏覽: 82,821
  • 回覆: 407
  • 追帖: 5
+18
大公報又搵外國勢力.. 真可恥

引用:
原帖由 ulu888 於 2019-6-17 12:29 PM 發表
様衰到,擺明係過江黑幫社團人士啦
嘩!義士型仔過全部講毒L啦!

咁多天眼 真相易求

又一真心市民要比個讚

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-17 01:30 PM 發表

Check 下佢在香港有冇犯法先。

如果有的話,香港仲未同日本簽引渡協議㗎!上海仔之前走路都去日本住過!

即刻叫林鄭去同日本傾引渡協議!

傾成左等林鄭攞翻個安慰獎都好啊!

好心啲五無人士搵代言人都搵個好樣啲㗎啦! ...
呵呵....我支持反送中,但都覺得ching詞窮理屈,人家光明正大行出黎,如果ching有理何不直斥其非,又何必小人背後!! 

佢個樣加埋佢個光頭
望落去十足龜頭
九頭次郎?

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-17 02:17 PM 發表

班自由閪衰相得多
踢爆佢就話人係黑社會,明明暴徒掟磚就話和平示威。

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-17 12:24 PM 發表
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019/06/jp_20190617_590.jpg

「612金鐘暴動」令全球關注,不少外國傳媒形容當日是和平示威,惟在日本東京、大阪開設「華記茶餐廳」的港人Alex Yeung於當日回港後,親身到示威現場拍攝,了解社會實際情況。

他近日透過社交網站上載短片,形容中環一帶「好似垃圾崗」 ...
好文要推

有片有真相

敢於表達真相

居日港人食屎啦

引用:
原帖由 ulu888 於 2019-6-17 12:29 PM 發表
様衰到,擺明係過江黑幫社團人士啦
點都唔夠河童樣衰

支持老闆揭露真相,等班 pk 仲話和平示威,明明就係暴動

香港不適宜居住,他大可回日本,支持拿出真相