• 瀏覽: 82,837
  • 回覆: 407
  • 追帖: 5
+18
講真話被圍攻已經系香港地一大特色。

居日支持中已經on999 la. 收聲啦!知唔知中國大陸一直都反日㗎,so on 99

肥佬黎口中民主,幾多明星支持鼓吹,所以警方唔好驅趕,等商界、田25兄弟同反派享受佢地做成的地方民主25年

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-6-17 01:36 PM 發表

咁咪係。
幾間電視台又幫埋警察,拍埋啲示威者暴力鏡頭出街。
好彩有啲正義嘅外媒,唔拍呢啲暴力鏡頭。
香港所有電視台和9成9報紙都係中資背景。
電視頻道選擇的畫面都是刻意捕捉抹黑反對派。
好多阿毛阿伯便是如此地被失腦。

的確是暴動,有證有據,掘地掟磚!

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-17 01:43 PM 發表

等等先。
你話係刻意捕捉呢啲暴力鏡頭?咁咪即係真係有發生過囉!

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-17 01:31 PM 發表
所謂暴徒的真身是什麼仍是個謎。
磚頭和鐵枝是什麼人掘和放下也是個謎。
但政府早已妖魔化學生和示威者為暴徒。
謎?

包庇暴徙係百萬市民 係事實
縱容網上欺凌 係事實
將警察行為妖魔化 係事實

既然承認示威當中有暴徙, 點解日日講咩手無寸鐵既和平示威?
既然承認示威者有掟磚同鐵枝, 仲要係動手先既一群, 點解要話警察鎮壓有錯?

一開始死口唔認有暴徙, 而家又話D 暴徙唔知點黎. 唔知點黎你又包庇佢, 你又保護佢?

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-6-17 01:54 PM 發表

但共狗電視CCTVB,共狗報日日自HIGH,什麼團體支持港共狗官,最後咪被香港本土人遊行屌爆
可惜好多阿毛阿伯唔去遊行,聽唔到吊爆聲音

引用:
原帖由 ulu888 於 2019-6-17 12:29 PM 發表
様衰到,擺明係過江黑幫社團人士啦
班自由閪衰相得多

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-17 01:43 PM 發表

面對現實好L難咩?

引用:
原帖由 anthonywoo0707 於 2019-6-17 01:53 PM 發表

謎?

包庇暴徙係百萬市民 係事實
縱容網上欺凌 係事實
將警察行為妖魔化 係事實

既然承認示威當中有暴徙, 點解日日講咩手無寸鐵既和平示威?
既然承認示威者有掟磚同鐵枝, 仲要係動手先既一群, 點解要話警察鎮壓有錯?

一開始死口唔認有暴徙, 而家又話D 暴徙唔知點黎. 唔知點黎你又包庇佢, 你又保護佢? ...
唔知你up乜,講到亂七八糟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]