• 瀏覽: 120,519
  • 回覆: 748
  • 追帖: 6
+15
引用:
原帖由 alexhon 於 2019-6-17 11:36 AM 發表
暴力係可以做好多野,抱黑轉白!
十分同意

總之唔同自己想法既就係被洗腦

中央出手封美國領事館先啦,明知卜街美國同犯民有路

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-17 11:28 發表

原文:
剛剛在街上看到有年輕人派傳單宣傳,叫人星期日去遊行,佢俾我,我問他關我咩事?他話會影響香港樓價跌,因為商家會走佬。

我話邊啲商家會走,他話如劉鑾雄,我話他犯咗法。而且一個商家 ...
樓主,好有分析能力,但當一個人被洗左腦,你就算講甚麼也聽不進去了!

來來去去得一招,陰謀論誤導市民反政府。97到而家無樣講得中,但仍然有人信,香港蠢人真係多

支持李力持

支持

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-6-17 11:38 AM 發表
李力持?乜水黎架?識佢老鼠
唔識佢乜水,你可能而家應該仲讀緊中學,或者你根本唔係香港人!!

睇完全文,覺得李力持智慧奇低。佢成日覺得自己好有幽默感,我以前睇過佢既笑話書,睇極都笑唔出。最神奇係,你講咁多個笑話,可以一個都唔好笑。呢個先係真正既笑話?

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-6-17 11:31 AM 發表
跟著一班媽媽、爸爸話要保護孩子又跟著上街
最最最無聊就係呢班人,小朋友做乜都唔知,就話要佢哋感受下,體驗一下,教育小朋友乜野係正確嘅事。

其實好多野都有正反兩面 沒有對與錯 支唔支持 最緊要係清楚自己內心你點諗 不是盲目聽人講 只是恐怖在係一些所謂追求民主自由嘅人 居然一啲包容性都冇 一唔合心水的意見 就攻擊同起人底 其實佢地知唔知咩係民主自由

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-17 11:28 AM 發表
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019/06/WeChat截圖_20190616172734.png

原文:
剛剛在街上看到有年輕人派傳單宣傳,叫人星期日去遊行,佢俾我,我問他關我咩事?他話會影響香港樓價跌,因為商家會走佬。

我話邊啲商家會走,他話如劉鑾雄,我話他犯咗法。而且一個商家 ...
這才是正常人的睇法

香港已經冇希望自己人打自己人大國犧牲品

你老味,敢講真話。小心黃衛兵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]