• 瀏覽: 142,486
  • 回覆: 952
  • 追帖: 1
+96
唉~又係攞警方最高峰數字。

今次雷生又作細。

今次開埋告士打道同駱克道謝菲道講緊十幾他行車線,佢根本只擺咗其中一個位就話數咗,未訓醒

黑警報細數就真

引用:
原帖由 swerner 於 2019-6-17 12:04 PM 發表
只有90萬人聯署係真
已讀。

真係堅過石堅。

200萬? 香港無左4份1人?  我就唔信,最多70幾萬 約佔全港人口 1/10

引用:
原帖由 踢爆 於 2019-6-17 11:50 AM 發表

系呀 我都覺得民陣系鳩嗡
差佬話34萬人 全港700萬人 百份之5都冇
不過昨晚淋病毒蛾話同市民道歉
區區百份之5既人出來都要道歉
睇清楚警方個數代表咩先啦

引用:
原帖由 khfsmbcz 於 2019-6-17 02:13 PM 發表

?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.fhkg4-1.fna&oh=9d868279d5fa22fe497d18081bbb0459&oe=5DC4AAA5
借一借CHING張圖
琴日咁多人,一定比你睇煙花既人以倍數咁樣多上去,有咩理由會係同睇煙花既人差唔多,唯一解釋就係警察係用原定路線最多人個一刻既數字
所以佢地個字不假,但睇既人自己斷章取義咁樣去睇
至於大會公佈2百萬+1,根本就數唔到有幾多人,大多啦

民震將數目乘大6倍是堂識吧!

引用:
原帖由 msctqm 於 2019-6-17 11:56 AM 發表
一個魯營球場坐10萬人,昨日竟然有二十個個魯營球場喺銅鑼灣,灣仔,金鐘一帶
如果魯營球場 10萬,咁最少百四萬人

警方話人數少過睇賀歲煙花 智障會信既

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-6-17 01:15 PM 發表
200萬遊行人士一人一部手機
同時間咁多人係銅鑼灣,灣仔,金鐘
發射站應一早網路癱瘓
但偏偏唔瓜,看來人數未達標,吹水多
你有冇去行吓? 你今晚落去洛克道,謝斐道問吓店主/員啦

琴日多唔多人 上唔上到網

幾多人己冇所謂,回歸以來,己第四次特然收回,民心盡失

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-6-17 11:45 AM 發表
那幾條馬路能容得下200幻人, 咁仲要golf球場起樓把撚咩? 緊係用馬路起夠40層高放幾千萬人喇
突破盲腸 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]