• 瀏覽: 77,479
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
+25
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kleeeenex 於 2019-6-17 10:34 AM 發表

唔係警察612既行為,昨天唔會有咁多人

當然我同意只係極少數既警察按耐不住,不守規,不是以保護市民而是以傷害市民為出發點,絕大部份警察仍是盡責的。同樣,少數人是攪事份子,但絕大多數示威者是良民,定性「暴動」真係講唔過去。

揪出瘀血就是了,護短沒益處。你唔認同既,無辦法還警方一個公道。 ...
根本啲X街1開波就諗住做啲濕9野架啦,睇佢地成身黑色無冧把又睇唔能到樣,到真係出事要追究可以話無呢個人record查無到添,呢啲濕9野係人都識做但係唔能會做,家陣啲所謂差佬,已經唔係咩堂堂男子漢大丈夫

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:45 AM 發表
我自己都是支持反修例的,但都不認同示威者作出的暴動行為,做得出點解唔敢認?掟磚仲好意思講自己好和平好理性?你唔掟磚警察點會開槍?唔通你個個靜坐佢地會問開槍?尋日過百萬人遊行又唔見有警察使用武力?鎮壓暴動用武力絕對是天經地義,有咩錯?

示威大晒?學生大晒?咁以後有學生殺人放火都唔好拉啊!佢肯定係行駛正義背後目的絕對係為香港好? ...
話時話你見到有幾多人掟磚頭?

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:46 AM 發表

參與暴動很明顯,你自己認為唔係暴動係你自己睇法,我就認為絕對絕對絕對是暴動!
無錯,你認為係暴動亦都係你自己睇法

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:49 AM 發表

唔駛我話,你自己上網睇,

咁你又睇到D示威者做左咩呢?靜坐?站立?上網?閱讀?
你搵到幾多個呀?1個??兩個???米能作大啦

引用:
原帖由 big3624 於 2019-6-17 10:51 AM 發表

上次犯民話佔中係高質素高學歷,結果上法庭原來件件弱智,低能,拎綜援
佔中幾能多人參與呀?10幾廿個佔到中呀??閣下咁講野同弱智,低能又有咩分別???

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:52 AM 發表

梗係我睇法啦!唔通你老母嘅睇法咩!對你呢D鼓吹暴力嘅人唔撚駛斯文
啲X街唔能識駁就講人老母,真係無能家教

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:54 AM 發表

我話你聽好撚好撚多個!
好能多,夠唔夠90幾萬個聯署咁能多?多能到連搵3幾千個企出嚟都無,真係多能到呢

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:58 AM 發表

你班人都講到全部100%警察都是黑警啦!依家學人扮理性扮客觀,成日數住幾多個,咁我問你你所謂濫用武力嘅警察又有幾多個呀?
啲X街又嚟東拉西扯.Anyway,啲X街好似唔能知啲差佬係出緊糧過喎

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 11:00 AM 發表

係呀!吹咩?都係跟你班和平理性示威者學姐
邊條X話記你老母架?你唔能知呀??

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 11:02 AM 發表

係啦!係啦!好撚和平理性個個乖乖小朋友,滿意未?
滿意未係應該問先撩人吊果條X街囉,講野無邏輯,東拉西扯9吹老作老屈岸9761名

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 11:06 AM 發表

學你咁講囉,有幾多個咁講呀?全部呀?
學你咁講囉,自己上網睇囉你好似唔記得班差佬係出糧做野架

引用:
原帖由 opclk99 於 2019-6-17 11:10 AM 發表

你作大最叻la
叻得過話有90幾萬聯署條X街?

引用:
原帖由 ykl88 於 2019-6-17 11:11 AM 發表

厚顏無恥咪呢啲囉,講能到咁正義,自己行出嚟承認邊9個掟過磚嘛,米累9其他示威者嘛,咁能巴閉
乜仲要出嚟認咩?仲未拉晒呀??啲X街又話拍晒片既???啲X街又話網上有好能多條片既????啲差佬唔識上網咩?????唔係咁能7卦,7能過777條賣港大話8婆喎

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 11:13 AM 發表

你個白癡唔駛再回啦!你再回我都唔會回你,費事比你影響到變埋白癡
唔能識駁又想攞尾彩就7多兩錢囉,講野無邏輯東拉西扯9吹老作老屈得啲下3流工夫收皮返去train多兩年先啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]