• 瀏覽: 77,453
  • 回覆: 671
  • 追帖: 1
+25
打南亞就冇鳩力 打後生就FULL GEAR 出盡力
又話撐修例 影都冇件 又話有千2蚊收有飯有專車接送去撐修例
1蚊都見唔到
下次撐修例真係收撚左錢先去

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-6-17 11:15 AM 發表

好呀,就睇下你下場點,無手無腳。
伱D大6人就會,恐嚇呀宜家

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-17 10:45 AM 發表

根本啲X街1開波就諗住做啲濕9野架啦,睇佢地成身黑色無冧把又睇唔能到樣,到真係出事要追究可以話無呢個人record查無到添,呢啲濕9野係人都識做但係唔能會做,家陣啲所謂差佬,已經唔係咩堂堂男子漢大丈夫 ...
不尊重別人,別人亦不需要尊重你!
只識講粗口

如果昨天真的有200萬人, 又有200萬冇出來; 
咁都仲有400萬人支持政府修例 和支持警察的, 
人數不少啊.

引用:
原帖由 ykl88 於 2019-6-17 11:11 AM 發表

厚顏無恥咪呢啲囉,講能到咁正義,自己行出嚟承認邊9個掟過磚嘛,米累9其他示威者嘛,咁能巴閉
乜仲要出嚟認咩?仲未拉晒呀??啲X街又話拍晒片既???啲X街又話網上有好能多條片既????啲差佬唔識上網咩?????唔係咁能7卦,7能過777條賣港大話8婆喎

警察高層判斷力有問題 保護同抱又可減少暴力。不讓示威者埋身。

平息暴亂警察天職,支持!

認同!支持警察罷工 暴徒自食惡果

[quote]原帖由 習總膽囊 於 2019-6-17 10:45 AM 發表

你已經失去理性, 只能用四個字母覆你...DLLM

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2019-6-17 10:34 AM 發表

唔係警察612既行為,昨天唔會有咁多人

當然我同意只係極少數既警察按耐不住,不守規,不是以保護市民而是以傷害市民為出發點,絕大部份警察仍是盡責的。同樣,少數人是攪事份子,但絕大多數示威者是良民,定性「暴動」真係講唔過去。

揪出瘀血就是了,護短沒益處。你唔認同既,無辦法還警方一個公道。 ...
理性分析👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 10:49 AM 發表

唔駛我話,你自己上網睇,

咁你又睇到D示威者做左咩呢?靜坐?站立?上網?閱讀?
黃絲只會見到自己想見既野 算把喇

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-6-17 11:21 AM 發表

警察嘅裝備唔係用嚟對付暴徒要嚟做咩?打野豬?
回歸後冇特首敢䦕槍
林鄭媽媽好狠毒開左第一槍
如果今次放過佢
以後就開槍對示威者成慣例
所以一定唔可以放過林鄭媽媽
一定要佢下台謝罪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]