• 瀏覽: 38,805
  • 回覆: 283
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 Edmund2018hk 於 2019-6-17 09:32 發表
支持修例果小貓三四隻,你地在網上得把口有鬼用,講到會飛又點?有本事遊行請政府重啟修例,無咁既本事就收聲,政府已經認錯道歉 成敗論英雄 請接受事實

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20190616/s00001/1560688482983/【%e ...
我持中性立場,因我不是嚴重罪犯,但政府的推銷手法完全不知所謂。

引用:
原帖由 班友條條Fing 於 2019-6-17 10:11 AM 發表
對林鄭好失望,明明岩既野,竟然示弱,俾示威者顛倒是非
我都對佢好失望,又唔捉暴徒,又跪低。

引用:
原帖由 quarry 於 2019-6-17 10:21 AM 發表

知彼知己啦, 反個班唔返大陸嫁
所以一些網上代購歐美物品既網店大力支持反修例..
有些人唔返國內,唔淘寶,
寧在港買扮日韓歐美既淘寶貨..
或者幫趁走水貨既網店..
唯一點都要用東江水,
同埋混雜在國內發電廠送來既電力...

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-6-17 09:36 AM 發表
無錯,樓主,你地吹得200萬出黎,真理的而且確係你地果邊

我而家都加入本土陣形,要求:
不清場
不拘捕
不阻止
林鄭下台
解散管子班子
撤回萬億填海&國歌法 ...
點解唔要求撤回一地兩檢同拆除高鐵?當時候泛民一直反對架

引用:
原帖由 協同效應 於 2019-6-17 10:10 AM 發表

你地贏,只係贏暴力騎劫,有咩好光彩,你咪繼續用這暴力為你人生,祝你人生更精彩
點暴力啊?有放火燒車?有打家刧舍?200萬零一個人合法和平示威有秩序遊行,全世界媒體都驚嘆,讚美報道香港人高質素遊行.

懵丙

真正勝利者是不用受罰的罪犯,和別有用心的外部勢力,香港人每個都係輸家

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-6-17 10:22 AM 發表

同埋如果有仇人就可以扮FRIEND,搵機會一齊台灣旅行..
攪掂左個仇人夠快返香港就一世無憂...
返到嚟香港仲可以大大聲同人講係我做嘅吹咩

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-17 10:09 AM 發表

唔投佢哋呢班廢人,班仆街反對派更加囂張!
唔緊要啦,香港己死!

引用:
原帖由 starr 於 2019-6-17 10:21 AM 發表

建制派佔大多數議席,政府一樣向黃L投降
浪費力氣
係架,,不過都好過d黃能佔大多數,,反正黃能從來都係野蠻,,唔尊重民主唔尊重其他人,只諗自知的自私能咪係黃能

引用:
原帖由 quarry 於 2019-6-17 09:52 AM 發表
吳秋北話有幾十萬人支持修例
尋日潛晒水?
支持修例嘅絕對吾少,但呢群人太多數都係沉默者!加上今次傳媒推波,泛民不遺餘力,金錢支援(D物資站)水碼,鐵碼,成個遊行咁有組織性,政府輸,好正常!!

引用:
原帖由 竣天 於 2019-6-17 10:30 AM 發表

返到嚟香港仲可以大大聲同人講係我做嘅吹咩
中大,港大兩位殺妻教授嘆息,如早些有呢件事發生.
佢地就可以繼續在大學享用高薪教職..

在課堂上分享殺人心得,或者開辦課程演講等等招來搵銀又得..

引用:
原帖由 Edmund2018hk 於 2019-6-17 09:32 AM 發表
支持修例果小貓三四隻,你地在網上得把口有鬼用,講到會飛又點?有本事遊行請政府重啟修例,無咁既本事就收聲,政府已經認錯道歉 成敗論英雄 請接受事實

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/ ... 1/1560688482983/【%e ...
我地要做嘅唔係修例,而係消滅黃狗哩班毀滅香港嘅弱智精神病民主喪屍。
世上冇一個國家會接受以破壞社會運作為注碼去達到目標嘅行為,你地嘅存在必定會攪死香港經濟。為維護一國兩制,為保住香港經濟地位,消滅你地係唯一選擇,

引用:
原帖由 quarry 於 2019-6-17 09:52 AM 發表
吳秋北話有幾十萬人支持修例
尋日潛晒水?
幾十萬人呢??
去哂邊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]