• 瀏覽: 52,673
  • 回覆: 330
+7
支持佢地堅持佔領,唔好返屋企

支持唔好走呀,走就正契弟

引用:
原帖由 Aurora1 於 2019-6-17 10:29 AM 發表

唔需要,既然有咁多商店支持,有大財團支持,唔需要保護
唔高興的可以從法庭申請
一路還一路,門面野。正如記者一樣,走又走得前,比人Hi 到,又話濫暴力,因為警方冇指明。要官民相鬥改為民鬥。警察本身保護市民安全而吾系對遊行類,架空左,解放軍出來都易少少。

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2019-6-17 09:46 AM 發表

事實就係百萬和平人士,400暴徒,網絡打手講成全部都係暴徒
只要犯民大佬李柱冥出嚟講一句,
你所講嘅400人全部都可以係鬼嚟。

有罷課更好

引用:
原帖由 my1234 於 2019-6-17 09:17 AM 發表
支持唔好走呀,走就正契弟 X 2
X3

英雄們,8號風球都唔要走!!!😂😂😂

黃之鋒今日出冊

佢地打死唔走係要等佢地出現再搞一次佔中2.0

佢講野好識得老屈政府
一定要有佢係度
哈哈

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2019-6-17 09:35 AM 發表
120萬入面得400人搞事,d網絡打手又講成暴動抹黑香港人
成煲粥 跌咗粒老鼠屎落去,
咁。。。嗰煲粥點呀?

唔好做十個救火的少年,雖然已走二百萬個🤣🤣

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-17 09:14 AM 發表
支持唔好走呀,走就正契弟
支持唔好走,瞓返79日先,走正契弟😂

引用:
原帖由 Puke007 於 2019-6-17 10:38 AM 發表

一路還一路,門面野。正如記者一樣,走又走得前,比人Hi 到,又話濫暴力,因為警方冇指明。要官民相鬥改為民鬥。警察本身保護市民安全而吾系對遊行類,架空左,解放軍出來都易少少。 ...
呆灣就想出老解,係呆灣選舉前一定續玩,用法庭文件解決更好,商戶唔用法庭申請係無用,有文件亦係證明

記得千祈唔好走呀,走就正契弟

引用:
原帖由 Aurora1 於 2019-6-17 10:43 AM 發表

呆灣就想出老解,係呆灣選舉前一定續玩,用法庭文件解決更好,商戶唔用法庭申請係無用,有文件亦係證明
咁又系,出到軍,就同東南亞,台灣又可聚氣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]