• 瀏覽: 43,923
  • 回覆: 251
  • 追帖: 2
+8
香港巳輪為民陣天下,這班金毛如文革紅衛兵,好批鬥。但沒建樹。香港已成死港。

好事,恭喜恭喜!

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-6-17 09:11 AM 發表
香港最終會成為人口垃圾桶,中國最差的人都會跑到香港。這是中央實行大換血的一步棋,讓香港人自己推死自己。中共是一群很高智商的人,他們就是這樣想的。我不能說太多了。 ...

香港咁多大學生、全部只是訓街、霸路、扔磚、打警察
加上一大班暴力黃狗、政棍、妓協傳媒、教協民陣等
已經有超過(200)萬低端垃圾響本土
所以吾使再輸入

引用:
原帖由 rara123 於 2019-6-17 02:10 PM 發表

無用架,要明白既人一早明左,羊群心理永遠大過道理,只係香港既羊特別多咁解,中央對香港既佈局及方針一早計劃好,不過以香港今日個造化以後一定無運行,假設你係國家領導人/地方官員(呢個國家你可以諗做全世界各國,人性面去諗,唔一定中國),你會點對香港? 將心比己答案好明顯.

睇下中國今日各樣發展,2-30年前已經定好,有D更早就計劃好,完成後嚇到老美今日要聯手制止中國再發展落去就知啦,香港 ...
你完全講出真相,到時班友真係要訓街,泛民有錢一定走晒,只淨下一班無知羊群。

引用:
原帖由 0800 於 2019-6-17 10:52 AM 發表
希望林鄭是有後著先咁做,佢今次就咁道歉,會令政府體制蕩然無存
或者會有,希望有

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-6-17 02:16 PM 發表
二百萬人入面有幾十人激進,你就統稱大部份人係暴徒。

首價值再討論落去。
謝謝網友回覆,希望網友可以再睇一次
1)要求釋放暴徒,並無統稱大部份人係暴徒!
2)政府只捉左幾十人係咪?並不是捉了一百萬人

至於200萬人數.....歡迎討論

歡迎繼續討論

引用:
原帖由 lammankane 於 2019-6-17 08:55 AM 發表
修例事件的後遺症開始浮現,受爭議的是條例,但其後已經不是重點,市民已經不再理性,香港人已習慣了任何不滿,就將責任歸咎於政府,阻止政府任何的行政,令施政不能正常去運行,政府處理此事件手法之差,令反對政黨增加政治資本,去對抗政府!

首先,政府已失民心,明天就算有任何利國利民的政策,都得不到市民認同!處理手法之差,令支持修例的市民大感失望。支持人士再無法相信政府的勇氣,能力!

替政府護航的政黨首當其 ...
其實今次市民同政府都輸了

這是反中亂港林鄭月娥送給習近平主席的一大賀禮。要求習近平主席盡快處理林鄭月娥問題

樓主你都九唔搭八 乜都入市民數 明明政府冇事搵事

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-17 02:51 PM 發表
樓主你都九唔搭八 乜都入市民數 明明政府冇事搵事
多謝分享,正確!政府無野搵野搞,但現在討論日後的去向,請你唔好9唔搭8,因為市民決定了今次事件去向,不是嗎?

歡迎繼續討論,不過唔好9唔撚搭8

引用:
原帖由 lammankane 於 2019-6-17 08:55 AM 發表
修例事件的後遺症開始浮現,受爭議的是條例,但其後已經不是重點,市民已經不再理性,香港人已習慣了任何不滿,就將責任歸咎於政府,阻止政府任何的行政,令施政不能正常去運行,政府處理此事件手法之差,令反對政黨增加政治資本,去對抗政府!

首先,政府已失民心,明天就算有任何利國利民的政策,都得不到市民認同!處理手法之差,令支持修例的市民大感失望。支持人士再無法相信政府的勇氣,能力!

替政府護航的政黨首當其 ...
算啦,講得多都口臭又比人圍
由香港枯死啦

香港而家攪到好似邊個惡就邊個大晒咁……唉😔

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-6-17 10:16 AM 發表

其實我真喺唔想侮辱你智商的,但我又真喺想知你想點「調轉」法。經過反送中之後,如果你是涸罪犯,你仲會着草去大陸嗎?相反大陸罪犯就好大機會逃來香港了。咁叫調轉? ...
算啦,明既就明左唔會九叫啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]