[本港新聞評論] 【逃犯條例】昨感十分難過遺憾林鄭今向市民書面致歉(附全文) 香討焦點

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-6-17 07:35 AM 發表

終於嚟到最後目的 - 成立臨時政府,廣場立憲,回收香港管治權。委內瑞拉翻版?劉曉波''零八憲章''一幕都出埋!浸浸團隊內心笑了!
好無助,唯有等事程發展。 ...
呢兩個禮拜遊行既人,以後會為被人再利用,令香港沉淪。
我好希望呢班人繼續呢d妄求,終有一次,等大陸政府最終忍無可忍出手,出動解放軍平復。

熱賣及精選
引用:
原帖由 chanyatfung 於 2019-6-17 07:56 AM 發表

搞到咁嘅田地,我唔係有惡意,睇佢未來日子都很難捱,估佢匿埋都喊咗好耐,建議林鄭壯士斷臂立即辭職,由張建宗Act特首直至到尾。
佢最錯就係跪低,仲要係向暴徒跪低,呢隻綿羊民陣唔食對唔住自己,仲唔即刻撕佢皮拆佢骨

回覆 引用 TOP

收皮啦,出來講道歉啦, 重有其他要求呀

回覆 引用 TOP

依家民陣唔係要你道歉,係叫你落台喎

回覆 引用 TOP

向全港市民跪地扣頭道歉就差唔多

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老婆大大 於 2019-6-17 08:38 發表

呢兩個禮拜遊行既人,以後會為被人再利用,令香港沉淪。
我好希望呢班人繼續呢d妄求,終有一次,等大陸政府最終忍無可忍出手,出動解放軍平復。
離腥風血雨日子又近一步

回覆 引用 TOP

三個奶媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 j14 於 2019-6-17 07:58 AM 發表

不要向暴徒道歉, 有中央支持,暂缓一個月再 立法吧
你認為仲有機會修例?認真,一步錯左仲要好錯果隻,你真心認為仲有機會?由原本支持開既仲會再相信佢?

回覆 引用 TOP

磚頭冶港

回覆 引用 TOP

其實就算佢落台都解決唔到問題。不過我認為絕對一定要追究黑警。 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vv23 於 2019-6-17 07:28 AM 發表

炒咗佢,邊個夠膽頂佢個位
師兄你做特首

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賢豬 於 2019-6-17 08:08 AM 發表

黎廁嬰做特首,佢一定狂抽香港人稅
陳日軍做

引用:
原帖由 krolik 於 2019-6-17 07:16 AM 發表

政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
你正一PK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 krolik 於 2019-6-17 07:16 AM 發表

政府竟然要向一班支持邪惡嘅暴徒道歉,我唔知以後點教我嘅仔女
香港係壞人住嘅地方,香港唔適合你啲仔女,快啲移民去你嘅祖國中國啦!

5大超級武器已全部被豬乸(搓乸)掌握:
1-偷
2-呃
3-拐
4-騙
5-假
「蟍」害了! 你的「蟈」!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-6-17 07:12 AM 發表

原來落台就解決問題, 呵呵,

證明瘤主呢d洗腦人士唔係反條例,
亦唔知條例係講乜,
只係為左反政府, 反中國啫
救救中國呀五毛
叫埋雜種下台

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。